Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
jruze
25.10.2013 08:50 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
U??vate?
Byl jsem prohlédnout jednu C5 III r.v. 2910 tourer . V jednom nejmenovaném bazaru. Na první pohled slušné , ale - neseděly mřížky v nárazníku,chyběly některé plasty,nárazník po laku(špatně obroušeno- loupal se a byl podklad stříbrný-auto černé) - přijel jsem dříve a tak jsem se ptal kde bych auto našel - dovedli mne k němu- je to bazar který nepustí provedení diag. - pouze ve značkovém . Prodejce prohlásil že auto vrací nějaký problém Km (přiznali 40. stočeno) samo po cebii - no zarazilo mne to protože jsem přesvědčen že 2/3 aut jsou na tom stejně.Nicméně po dohodě se zákazníkem (po troše zdráhání) absolvovaná cesta do Z.S. (tam kde mám velmi dobrý tontakty takže diag jejich provedéní já) - výsledek - stav tacho 94000Km dohledáno 262000Km,auto rovnané na stolici (stopy po uchycení patek), př. světla obyč (origo xenony- ani se nenamáhali to přenastavit v konfigutaci) , př. náprava vymlácená - oprava tak za 20. , někde zezadu motoru únik oleje(jen silný nános s viditelnou stopou úniku) A cena něco kolem 270000,- Super kup skoro jsem do toho chtěl jít já no nekupte to .

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator