Byl jsem prohlédnout jednu C5 III r.v. 2910 tourer . V jednom nejmenovaném bazaru. Na první pohled sluné , ale - neseděly mříky v nárazníku,chyběly některé plasty,nárazník po laku(patně obroueno- loupal se a byl podklad stříbrný-auto černé) - přijel jsem dříve a tak jsem se ptal kde bych auto nael - dovedli mne k němu- je to bazar který nepustí provedení diag. - pouze ve značkovém . Prodejce prohlásil e auto vrací nějaký problém Km (přiznali 40. stočeno) samo po cebii - no zarazilo mne to protoe jsem přesvědčen e 2/3 aut jsou na tom stejně.Nicméně po dohodě se zákazníkem (po troe zdráhání) absolvovaná cesta do Z.S. (tam kde mám velmi dobrý tontakty take diag jejich provedéní já) - výsledek - stav tacho 94000Km dohledáno 262000Km,auto rovnané na stolici (stopy po uchycení patek), př. světla obyč (origo xenony- ani se nenamáhali to přenastavit v konfigutaci) , př. náprava vymlácená - oprava tak za 20. , někde zezadu motoru únik oleje(jen silný nános s viditelnou stopou úniku) A cena něco kolem 270000,- Super kup skoro jsem do toho chtěl jít já no nekupte to .