Qwik
|
16.10.2013 19:17 -
Re: Pokození vozu - vandalizmus
|
|

|
Qwik napsal(a): Tak v pondělí jsem byl na technických slubách, předal jsem fotky. Domluvili jsme se e mi zjistí kdo to byl jestli náhodou jejich spolupracující firma.. Ve proběhlo v klidu.. Dnes mi volali, e si to mám nechat opravit a donést jim fakturu, jejich pojiovna to prý vyřizuje do třech dní.. Jsem rád, e to takhle dopadlo.  V citroenu chtějí za výměnu, prý mám draí okénko ve výbavě.., cca 11500,0Kč i s prací!!!  Ve firmě co se iví výměnou oken .link. mi předběně napočítali kolem 2500Kč.. Tak nevím jestli to mám nechat těm nenarancům nebo u firmy na autookna Autosklo Slezská s.r.o., o nic nejde, zaplatí to pojiovna ale přece je to dost.. Nevím jestli to opravdu není nějaké ultrasuperdeluxe okno.. V autooknech mi řekli, e výbava je vdy na čelním skle, boční ne, jsou obyč tónované. Mělo by být lepené a kalené " 9202G5 okno předních dveří - dle citroen service", tak aby mi tam nedali nějaký unt, co se mi vysype při prvním ukanci.. 
------------------------------------------------------------------------------->>
16.10.2013.. Tak mám kodu na voze zaplacenou, od Technických slueb jsem dostal 11.10.2013 na účet jejich spoluúčast 1000kč a včera 15.10.2013 mi přila na účet zbývající částka od pojiovny. Večer mi volali policajti jestli mají zahájit řízení.., řekl jsem jim e ve je vyřizeno přes pojiovnu OK.  |
| |
| |