| | |
28.09.2013 09:46 -
Pokození vozu - vandalizmus
|
2622337
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravím kolegové, včera jsem zjistil, e mi někdo pokodil boční okénko u spolujezce, více jsem neprohlíel, protoe jsem na to přiel a večer. Jsem si tak na 90% jistý e to byli pracovníci technických slueb, kteří u nás na sídliti v dopoledních hodinách sekali trávu strunovkama a sekacími traktorky. V okénku je důlek s puklinou a k okraji, zhruba 6cm od horní hrany okna v místě velkého oblouku, viz foto. Jak ten problém řeit, volat policii ČR, nebo to jen jít nahlásit na technické sluby.., oni u vědí kdo tam byl...
Zdravím kolegové, včera jsem zjistil, e mi někdo pokodil boční okénko u spolujezce, více jsem neprohlíel, protoe jsem na to přiel a večer. Jsem si tak na 90% jistý e to byli pracovníci technických slueb, kteří u nás na sídliti v dopoledních hodinách sekali trávu strunovkama a sekacími traktorky. V okénku je důlek s puklinou a k okraji, zhruba 6cm od horní hrany okna v místě velkého oblouku, viz foto. Jak ten problém řeit, volat policii ČR, nebo to jen jít nahlásit na technické sluby.., oni u vědí kdo tam byl...:nevim
Přílohy: DSC_2699_up.png ( 1135798b ) - místo pokození DSC_2698up.jpg ( 281488b ) - detail |
|
28.09.2013 10:09 -
Re: Pokození vozu - vandalizmus
|
2622352
|
|
Klima8
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 24 |
|
|
pokud to není oházené od trávy tak PČR nepomůe max sepíe protokol pro pojiovnu... a technické sluby se ani nebudou bavit...
pokud to není oházené od trávy tak PČR nepomůe max sepíe protokol pro pojiovnu... a technické sluby se ani nebudou bavit...:nevim
|
|
28.09.2013 10:50 -
|
2622372
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Mluvil jsem s policií, tak mi řekli, e to sepíou a dle jejich, jsou technické sluby pro tento případ pojitěné a prokazatelně tady včera byli.. tak se uvidí.. Zkusím to přes jejich pojistku, jinak mám pojitěná skla.. Mluvil jsem s technikem ze servisu citroen, tak do 5tis dle typu okna s výměnou.. Uvidím v pondělí jak se zachovají technické sluby..
Mluvil jsem s policií, tak mi řekli, e to sepíou a dle jejich, jsou technické sluby pro tento případ pojitěné a prokazatelně tady včera byli.. tak se uvidí.. Zkusím to přes jejich pojistku, jinak mám pojitěná skla.. Mluvil jsem s technikem ze servisu citroen, tak do 5tis dle typu okna s výměnou.. Uvidím v pondělí jak se zachovají technické sluby..
|
|
28.09.2013 20:00 -
|
2622652
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
ony ani TS proti omlácení travou nebo utry od křovinořezů pojitěny být nemusí, protoe je-li cokoliv v ohroeném prostoru co můe být pokozeno nebo ohroeno na zdraví nesmí se tam pracovat take za kodu můe ten kdo má křovák v ruce podotýkám e u některých křováků a acích hlavic je ohroený prostor a 25 metrů
ony ani TS proti omlácení travou nebo utry od křovinořezů pojitěny být nemusí, protoe je-li cokoliv v ohroeném prostoru co můe být pokozeno nebo ohroeno na zdraví nesmí se tam pracovat take za kodu můe ten kdo má křovák v ruce podotýkám e u některých křováků a acích hlavic je ohroený prostor a 25 metrů ;-)
|
|
02.10.2013 11:10 -
|
2623818
|
|
Qwik
|
|
|
Qwik napsal(a): Mluvil jsem s policií, tak mi řekli, e to sepíou a dle jejich, jsou technické sluby pro tento případ pojitěné a prokazatelně tady včera byli.. tak se uvidí.. Zkusím to přes jejich pojistku, jinak mám pojitěná skla.. Mluvil jsem s technikem ze servisu citroen, tak do 5tis dle typu okna s výměnou.. Uvidím v pondělí jak se zachovají technické sluby..
Tak v pondělí jsem byl na technických slubách, předal jsem fotky. Domluvili jsme se e mi zjistí kdo to byl jestli náhodou jejich spolupracující firma.. Ve proběhlo v klidu.. Dnes mi volali, e si to mám nechat opravit a donést jim fakturu, jejich pojiovna to prý vyřizuje do třech dní.. Jsem rád, e to takhle dopadlo. V citroenu chtějí za výměnu, prý mám draí okénko ve výbavě.., cca 11500,0Kč i s prací!!! Ve firmě co se iví výměnou oken .link. mi předběně napočítali kolem 2500Kč.. Tak nevím jestli to mám nechat těm nenarancům nebo u firmy na autookna Autosklo Slezská s.r.o., o nic nejde, zaplatí to pojiovna ale přece je to dost.. Nevím jestli to opravdu není nějaké ultrasuperdeluxe okno.. V autooknech mi řekli, e výbava je vdy na čelním skle, boční ne, jsou obyč tónované. Mělo by být lepené a kalené " 9202G5 okno předních dveří - dle citroen service", tak aby mi tam nedali nějaký unt, co se mi vysype při prvním ukanci..
Tak v pondělí jsem byl na technických slubách, předal jsem fotky. Domluvili jsme se e mi zjistí kdo to byl jestli náhodou jejich spolupracující firma.. Ve proběhlo v klidu.. Dnes mi volali, e si to mám nechat opravit a donést jim fakturu, jejich pojiovna to prý vyřizuje do třech dní.. Jsem rád, e to takhle dopadlo. :-) V citroenu chtějí za výměnu, prý mám draí okénko ve výbavě.., cca 11500,0Kč i s prací!!!:-o Ve firmě co se iví výměnou oken http://www.autosklo.com/cs/default.aspx mi předběně napočítali kolem 2500Kč.. Tak nevím jestli to mám nechat těm nenarancům nebo u firmy na autookna Autosklo Slezská s.r.o., o nic nejde, zaplatí to pojiovna ale přece je to dost.. Nevím jestli to opravdu není nějaké ultrasuperdeluxe okno.. V autooknech mi řekli, e výbava je vdy na čelním skle, boční ne, jsou obyč tónované. Mělo by být lepené a kalené " 9202G5 okno předních dveří - dle citroen service", tak aby mi tam nedali nějaký unt, co se mi vysype při prvním ukanci..;-)
|
|
02.10.2013 13:00 -
|
2623839
|
|
jumep
|
|
|
mas lepene dvojvrstve bocne skla, dana fy ti predpokladam ponuka len obyc kalene, lebo nemaju paru o tom ze take nieco asi existuje
keby si mal kalene bocne tak najdes len vysypanu kopu sklennych kociek, takto ti to len prasklo
ak ti to preplatia tak chod do toho citroenu - lebo tyto sa strasne mylia: "V autooknech mi řekli, e výbava je vdy na čelním skle, boční ne, jsou obyč tónované."
mas lepene dvojvrstve bocne skla, dana fy ti predpokladam ponuka len obyc kalene, lebo nemaju paru o tom ze take nieco asi existuje
keby si mal kalene bocne tak najdes len vysypanu kopu sklennych kociek, takto ti to len prasklo
ak ti to preplatia tak chod do toho citroenu - lebo tyto sa strasne mylia: "V autooknech mi řekli, e výbava je vdy na čelním skle, boční ne, jsou obyč tónované."
|
|
02.10.2013 19:36 -
|
2623962
|
|
máca
|
|
|
Hlavně, aby Ti to pak proplatili, kdy bys neel do autorizáku.
Hlavně, aby Ti to pak proplatili, kdy bys neel do autorizáku.
|
|
02.10.2013 22:27 -
|
2624068
|
|
Qwik
|
|
|
Qwik napsal(a): Tak v pondělí 1.10.2013 jsem byl na technických slubách, předal jsem fotky. Domluvili jsme se e mi zjistí kdo to byl jestli náhodou jejich spolupracující firma.. Ve proběhlo v klidu.. Dnes 3.10.2013 mi volali, e si to mám nechat opravit a donést jim fakturu, jejich pojiovna to prý vyřizuje do třech dní.. Jsem rád, e to takhle dopadlo. V citroenu chtějí za výměnu, prý mám draí okénko ve výbavě.., cca 11500,0Kč i s prací!!! Ve firmě co se iví výměnou oken .link. mi předběně napočítali kolem 2500Kč.. Tak nevím jestli to mám nechat těm nenarancům nebo u firmy na autookna Autosklo Slezská s.r.o., o nic nejde, zaplatí to pojiovna ale přece je to dost.. Nevím jestli to opravdu není nějaké ultrasuperdeluxe okno.. V autooknech mi řekli, e výbava je vdy na čelním skle, boční ne, jsou obyč tónované. Mělo by být lepené a kalené " 9202G5 okno předních dveří - dle citroen service", tak aby mi tam nedali nějaký unt, co se mi vysype při prvním ukanci..
Tak jsem znovu zael do firmy Autosklo..., a opravdu je lepené dvouvrstvé.., divili se e to vidí jen u vozů vyí třídy.., takové bohuel nedodávají, z druhovýroby mají k dispozici jen kalené.., a ty se po ukanci vysypou..., a nejspí by byl problém i v síle skla, take dalí potíe ve vedení skel a těsnění okolo sametek, uznali, e takové skla viděli jen u Mercedesů, které dělají náckům kteří jsou u nás na dovolené, je to tady levnějí ne kdy si to nechají dělat v dojčlandu na tvrdé ojra, omluvili se e bohuel.., take chcá nechcá jsem el do Citronů.., objednáno.. v pátek 4.10.2013 udělají.. Jestli TS proplatí dám vědět..
Tak jsem znovu zael do firmy Autosklo..., a opravdu je lepené dvouvrstvé.., divili se e to vidí jen u vozů vyí třídy.., takové bohuel nedodávají, z druhovýroby mají k dispozici jen kalené.., a ty se po ukanci vysypou..., a nejspí by byl problém i v síle skla, take dalí potíe ve vedení skel a těsnění okolo sametek, uznali, e takové skla viděli jen u Mercedesů, které dělají náckům kteří jsou u nás na dovolené, je to tady levnějí ne kdy si to nechají dělat v dojčlandu na tvrdé ojra, omluvili se e bohuel.., take chcá nechcá jsem el do Citronů.., objednáno.. v pátek 4.10.2013 udělají.. Jestli TS proplatí dám vědět..
|
|
03.10.2013 10:27 -
|
2624123
|
|
C5stepan
|
|
|
V noci přiel mrazík a seral vechny čtyři chromované čepičky ventilků. Asi byly málo dotaené - pouze kombinkama. Můu být rád, e zůstalo jen u nich. Zatím....
V noci přiel mrazík a seral vechny čtyři chromované čepičky ventilků. Asi byly málo dotaené - pouze kombinkama:nevim. Můu být rád, e zůstalo jen u nich:palec. Zatím....
|
|
03.10.2013 11:55 -
|
2624145
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Qwik napsal(a): Tak jsem znovu zael do firmy Autosklo..., a opravdu je lepené dvouvrstvé.., divili se e to vidí jen u vozů vyí třídy...uznali, e takové skla viděli jen u Mercedesů, které dělají náckům kteří jsou u nás na dovolené ...
To jsou opravdu garáníci, lepená boční skla nabízí za příplatek i kodovka do Oktávií - zrovna na jaře kolegovi tohle okno zabránilo vykradení auta.
To jsou opravdu garáníci, lepená boční skla nabízí za příplatek i kodovka do Oktávií - zrovna na jaře kolegovi tohle okno zabránilo vykradení auta.
|
|
04.10.2013 20:45 -
|
2624567
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Minulý pátek jsem byl se známým na vrakáči (potřeboval nový pravý zadní sedák) a objevil jsem tam krytky na ostřikovače světlometů, dokonce v barvě mého auta. Nevím proč, ale prodavač mi je přenechal obě za 100,--Kč. Hned jsem je nasadi. Dnes 10 minut parkování u Musea a zase mám 'Finální produkt metamorfózy potravy'. Někteří hajzlové jsou nesmírně čiperní.
Minulý pátek jsem byl se známým na vrakáči (potřeboval nový pravý zadní sedák) a objevil jsem tam krytky na ostřikovače světlometů, dokonce v barvě mého auta. Nevím proč, ale prodavač mi je přenechal obě za 100,--Kč. Hned jsem je nasadi. Dnes 10 minut parkování u Musea a zase mám 'Finální produkt metamorfózy potravy'. Někteří hajzlové jsou nesmírně čiperní.
|
|
04.10.2013 21:03 -
|
2624574
|
|
C5stepan
|
|
|
'Finální produkt metamorfózy potravy'. O čem to je?
'Finální produkt metamorfózy potravy'. O čem to je:nevim?
|
|
16.10.2013 19:17 -
|
2627869
|
|
Qwik
|
|
|
Qwik napsal(a): Tak v pondělí jsem byl na technických slubách, předal jsem fotky. Domluvili jsme se e mi zjistí kdo to byl jestli náhodou jejich spolupracující firma.. Ve proběhlo v klidu.. Dnes mi volali, e si to mám nechat opravit a donést jim fakturu, jejich pojiovna to prý vyřizuje do třech dní.. Jsem rád, e to takhle dopadlo. V citroenu chtějí za výměnu, prý mám draí okénko ve výbavě.., cca 11500,0Kč i s prací!!! Ve firmě co se iví výměnou oken .link. mi předběně napočítali kolem 2500Kč.. Tak nevím jestli to mám nechat těm nenarancům nebo u firmy na autookna Autosklo Slezská s.r.o., o nic nejde, zaplatí to pojiovna ale přece je to dost.. Nevím jestli to opravdu není nějaké ultrasuperdeluxe okno.. V autooknech mi řekli, e výbava je vdy na čelním skle, boční ne, jsou obyč tónované. Mělo by být lepené a kalené " 9202G5 okno předních dveří - dle citroen service", tak aby mi tam nedali nějaký unt, co se mi vysype při prvním ukanci..
------------------------------------------------------------------------------->>
16.10.2013.. Tak mám kodu na voze zaplacenou, od Technických slueb jsem dostal 11.10.2013 na účet jejich spoluúčast 1000kč a včera 15.10.2013 mi přila na účet zbývající částka od pojiovny. Večer mi volali policajti jestli mají zahájit řízení.., řekl jsem jim e ve je vyřizeno přes pojiovnu OK.
------------------------------------------------------------------------------->>
16.10.2013.. Tak mám kodu na voze zaplacenou, od Technických slueb jsem dostal 11.10.2013 na účet jejich spoluúčast 1000kč a včera 15.10.2013 mi přila na účet zbývající částka od pojiovny. Večer mi volali policajti jestli mají zahájit řízení.., řekl jsem jim e ve je vyřizeno přes pojiovnu OK. :-):-d
|
|
| |
|
|