Qwik
|
02.10.2013 22:27 -
Re: Pokození vozu - vandalizmus
|
|

|
Qwik napsal(a): Tak v pondělí 1.10.2013 jsem byl na technických slubách, předal jsem fotky. Domluvili jsme se e mi zjistí kdo to byl jestli náhodou jejich spolupracující firma.. Ve proběhlo v klidu.. Dnes 3.10.2013 mi volali, e si to mám nechat opravit a donést jim fakturu, jejich pojiovna to prý vyřizuje do třech dní.. Jsem rád, e to takhle dopadlo.  V citroenu chtějí za výměnu, prý mám draí okénko ve výbavě.., cca 11500,0Kč i s prací!!!  Ve firmě co se iví výměnou oken .link. mi předběně napočítali kolem 2500Kč.. Tak nevím jestli to mám nechat těm nenarancům nebo u firmy na autookna Autosklo Slezská s.r.o., o nic nejde, zaplatí to pojiovna ale přece je to dost.. Nevím jestli to opravdu není nějaké ultrasuperdeluxe okno.. V autooknech mi řekli, e výbava je vdy na čelním skle, boční ne, jsou obyč tónované. Mělo by být lepené a kalené " 9202G5 okno předních dveří - dle citroen service", tak aby mi tam nedali nějaký unt, co se mi vysype při prvním ukanci.. 
Tak jsem znovu zael do firmy Autosklo..., a opravdu je lepené dvouvrstvé.., divili se e to vidí jen u vozů vyí třídy.., takové bohuel nedodávají, z druhovýroby mají k dispozici jen kalené.., a ty se po ukanci vysypou..., a nejspí by byl problém i v síle skla, take dalí potíe ve vedení skel a těsnění okolo sametek, uznali, e takové skla viděli jen u Mercedesů, které dělají náckům kteří jsou u nás na dovolené, je to tady levnějí ne kdy si to nechají dělat v dojčlandu na tvrdé ojra, omluvili se e bohuel.., take chcá nechcá jsem el do Citronů.., objednáno.. v pátek 4.10.2013 udělají.. Jestli TS proplatí dám vědět.. |
| |
| |