Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
HELLMUT
01.10.2013 07:31 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
U??vate?
TycoonX napsal(a):
Zháňam druhú C5 pre mňa a slečnu, mala to by C5 I. 2.2 HDi Exclusive, ideálne s navi a automatom alebo aspon jedným z toho.. nemožné.. obvolal a obehal som 9aut, 3-sa rozhodli nepreda..napriek tomu maju stale na nete inzerat, 5-je už predaných..napriek tomu maju na nete inzeraty.. 1 v bazáre bola ready..pri ceste po nu som sa však dozvedel že síce je pojazdná ale vzadu asi praskol mech alebo chýba olej že oni to dajú dokopy--povedal som ze ju vezmem aj tak jak je za menej..uz mi nikdy nezdvihli telefon ani sa neozvali ..takze dakujem za ustretovost a serioznost autobazaru AutoLutz na východe.. kým prídu na závadu tak už asi nebudem mat záujem (za to jednanie jak s odpadom). Bohužial financie mám obmedzené..a pokial sa nezjaví správna C5 s niečim zaujímavým asi zakotvím u značky Rover.

Nejde mi do hlavy: ked sú tie hydraulické citroeny C5 všade tak zle recenzované, kaziace sa, hnusné kopy šrotu prakticky...prečo to ludia nechcú predáva a prečo miznú ako horúce rohlíky?

P.S: spomínaná pokazená C5 .link.
moje postrehy-poškodený vypínač okien, diera v koberci pri vodičovi,škrabance na PZ dverách, vysedená sedačka - tá 200 000km nevidela ani nepametá..videl som C5 v bielej koži s 200 000 real a vyzerala o dos lepšie

P.S2 : nevie niekto od ktorého roku sa dávali tie drevené výduchy do exclusive? Chcel by som také kúpi

Tady je nádherný kus ! .link.
Proč hledat doma když v cizině jich je spousta a skoro vždy o hodně lepších...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator