HELLMUT
|
01.10.2013 07:31 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
|

|
TycoonX napsal(a): Zháňam druhú C5 pre mňa a slečnu, mala to by C5 I. 2.2 HDi Exclusive, ideálne s navi a automatom alebo aspon jedným z toho.. nemoné.. obvolal a obehal som 9aut, 3-sa rozhodli nepreda..napriek tomu maju stale na nete inzerat, 5-je u predaných..napriek tomu maju na nete inzeraty.. 1 v bazáre bola ready..pri ceste po nu som sa vak dozvedel e síce je pojazdná ale vzadu asi praskol mech alebo chýba olej e oni to dajú dokopy--povedal som ze ju vezmem aj tak jak je za menej..uz mi nikdy nezdvihli telefon ani sa neozvali ..takze dakujem za ustretovost a serioznost autobazaru AutoLutz na východe.. kým prídu na závadu tak u asi nebudem mat záujem (za to jednanie jak s odpadom). Bohuial financie mám obmedzené..a pokial sa nezjaví správna C5 s niečim zaujímavým asi zakotvím u značky Rover.
Nejde mi do hlavy: ked sú tie hydraulické citroeny C5 vade tak zle recenzované, kaziace sa, hnusné kopy rotu prakticky...prečo to ludia nechcú predáva a prečo miznú ako horúce rohlíky?
P.S: spomínaná pokazená C5 .link.
moje postrehy-pokodený vypínač okien, diera v koberci pri vodičovi,krabance na PZ dverách, vysedená sedačka - tá 200 000km nevidela ani nepametá..videl som C5 v bielej koi s 200 000 real a vyzerala o dos lepie
P.S2 : nevie niekto od ktorého roku sa dávali tie drevené výduchy do exclusive? Chcel by som také kúpi
Tady je nádherný kus ! .link.
Proč hledat doma kdy v cizině jich je spousta a skoro vdy o hodně lepích... |
| |
| |