Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
monkus
29.09.2013 13:35 - Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
Za?iato?n?k
Ja som sa k citrónom dostal viac menej nasilu. Teta si v roku 2001 doviezla XMko 2.5 TDI, mala ho ako služobné auto, no už malo nabehané 230000 km a potrebovalo údržbu. Ale ona je skôr typ, že kúpi nové auto, tak ho posunula otcovi, nakožko je automechanik a bude si ho vedie porobi. Tak ho otec mal 3 roky, ale moc ho nevyužíval a tak sa rozhodol, že ho predá. Ja som sa viezol na ňom iba striedmo, nevedel som ešte oceni ten luxus. Bral som ho ako radové auto. No mám rád kombíky a tento bol fakt vežký a bolo mi ho žúto, aby sme prišli o také priestranné auto a ešte za tú cenu, čo som ho kúpil, by bol hriech to nezobra. Tak som sa dostal k XMku, mal som ho 2,5 roka a celkom sme si spolu užili, vďačnejšie auto som ešte nezažil a už ani asi nezažijem. Najväčší šok pre mňa bol, keď som si sadol do auta s tlmičmi, nakožko človek pri hydractive nepotrebuje rieši cestu. Tento rok mi končí STK a nechcelo sa mi už do starého auta investova, tak som začal pozera po C5 nakožko som mal požiadavky hydractive, 6st manuál a tempomat. Mal som v pláne kúpi auto až XMko dožije, no srnky sa rozhodli inak a jedného letného večera som jednu nabral a tak XMko odišlo predčasne do dôchodku. Nadišiel čas na výber C5, rozhodoval som sa medzi II a III, dvojka je pekná z vonku, no interiér má strašidelný oproti XMku a nakožko som takej povahy, že si nekúpim nič, čo sa mi nepáči, tak jediný výber bol X7. Tak som si vybral a spokojne sme najazdili za mesiac 4000km

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator