Hanz 397
|
27.09.2013 20:59 -
Re: Značka náhradných dielov
|
|

|
63zdenda napsal(a): Zdravim,budu měnit axiální tahla a čepy řízení,zatím jsem nael značky starline,febi,delphi a meyle,můe někdo,kdo má s těmito značkami zkuenosti doporučit nebo zamítnout některou z výe uvedených? Myslim,e starline a febi mohu krtnout rovnou,ostatní značky my nic moc neříkaji.
Onehdá jsem těsně před dovolenou nael vůli na spojovačce a normální značka by mi do odjezdu nestihla přijít,tak řikám: dám tam Starline(jediná hned dostupná) a po dovolený vyměnim...
No a u je tam dva roky,cca 35000km a na rozdíl od MOOGa,kterej je na druhý straně jde pořád i povolit. Jen se kluci ikmooký,nebo jaký netrefili s rozměrem estihranu a je tam 20mm 
Tím nechci říct,e by Starline byla nějaká echt marke,ale občas se jim kousek i povede-bohuel se na to nedá spoléhat a nic bych si na auto u nedal-tohle fakt byla nouzovka.
A zase třeba tyčky stabiku na Hondu,který jsme tam dali,protoe auto lo do Áček a nedojel jsem s nima ani na konec ulice. Na prvním retardéru vyskočily oba vrchní klouby... |
| |
| |