jruze
|
01.09.2013 14:20 -
Re: Problém s výkou na zadní nápravě
|
|

|
duff74 napsal(a): Tak jsem vyuil chvilky kdy přestalo pret a mrknul na to. Nejdřív jsem auto zvedl a zadek vyheveroval abych na to vůbec viděl. Jruze, ta páčka má směřovat dolů v které poloze auta? Protoe mě směřuje dost kolmo nahoru a to táhlo je skoro vodorovně směrem k objímce na stabilizátoru. Ale opakuju, e jsem zadek zvedl tak abych mohl sundat kolo, a potom mírně spustil, take nevím jestli ta poloha toho kloubku není ovlivněna tím heverem. Ale prakticky je teď auto v horní poloze podvozku. Ale stejně tomu nerozumím. To táhlo z korektoru jsem neměl ani sundané, tak mi není jasné, jak se to mohlo otočit.
Jetě jsem zapomněl poznamenat, e jsem si včera při zpětné montái ramene mírně natrhl manetu PZ pístnice, kvůli které jsem u kontaktoval i Boba Tobolíka, ale není do pondělí doma. Vzhledem k tomu, e ta díra byla v horní části manety a nic odtud nevytékalo, zkusil jsem ji zalepit vulkanizační páskou, abych mohl v pondělí dojet aspoň pro tu manetu do Hulína. Dneska jsem si viml, e páska je roztrená i s manetou a je vidět kousek pístu. To přisuzuji tomu, e po zalepení páskou neměla maneta u tu roztanost a pístnice ji roztrhla. Take u jsem si na zítra sehnal jiné auto. Nechal jsem to tak protoe začlo pret a zítra vyměním manetu a hned mrknu i na pístnici.
Jumep: tou proraenou pístnicí si myslel strení těsnění, nebo jetě i něco jiného?
Nevím jak jsi to dělal,ale já odpojuji kloubek od stabilizátoru,stabík. dolu(úplně ven) odpoj kloubek otoč korektor (páčku) dolů a opět zapoj na kloubek - sundej to z heveru a jezdi (pístnici na pár Km nic nehrozí - jen ji před montái nové manety pořádně vyčisti včetně tyčky) |
| |
| |