duff74
|
31.08.2013 16:16 -
Re: Problém s výkou na zadní nápravě
|
|

|
Ahojte. Dneska jsem vyměnil loiska v ramenou a vechno proběhlo hladce (akorát dostat to rameno z uloení je na palici). Po zpětné montái jsem pustil auto na kola (měl jsem ho v nejvyí poloze) a auto drelo. Dal jsem ho nejníe a u se nezvedlo. Zadek sedí na zemi, vdycky pár centimetrů vyjede nahoru, vzápětí klesne, BHI dorovná, zas klesne a tak furt dokola. Podařilo se mi pod něho v jednom okamiku dostat hever, přizvedl jsem zadek aby bylo BHI ticho. Pročetl jsem tady mraky témat, ale vude jsem se dočetl: "...měl jsem pootočený výkový korektor o 180 st..." Předpokládám, e korektor výky je ta el. plastová součastka která je cca 6 cm táhlem spřaená s objímkou na tyči stabilizátoru. Není mi jasné co se tam dá pootočit o 180 st ??? Jediné co mě napadá, je e se ta objímka pohnula na té tyči stabilizátoru. Nijak jsem do toho nevrtal, jen jsem vdycky povolil stabilizátor.
Jetě jsem si vimnul e mi trochu prosákla LDS kolem té kovové spony na manetě pístnice, co předtím určitě nebylo. Napadá mě, e kdyby zadní pístnice netěsnila, tak by zadek klesl hned jak jsem to spustil na kola. Tlak přece drí těsnění uvnitř pístnice a ne maneta. Nebo se pletu? Předek chodí normálně. Nádobku LDS jsem natlakoval. Díky |
| |
| |