Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP, Unblock diesel filter
BlueSeven
29.08.2013 20:01 - Re: Unblocked diesel filter
99
Miklásek napsal(a):
Jazdím zväčša krátke trasy Tuchoměřice - Ruzyňské letisko, ale cca dvakrát mesačne jazdievam domov na slovensko, takže ho prevetrám aj po diažnici svižnejším ustáleným tempom...

ECU tlačítko síce nemačká, ale kontrolku rozsvecuje riadiaca jednotka, preto som sa na ňu pýtal...

Během regenerace funguje vše normálně, žádná funkce tlačítek se nevypíná a konrolky se nerozsvěcují

Jinak já poznám začátek regenerace dle chování motoru (časem na to také přijdeš), pak kouknu na okamžitou spotřebu a je to jasné, ověřit to ještě můžeš tak, že při zařazené rychlosti nebudeš šlapat na plyn - spotřeba nebude 0.
Potom tam dám 4 a jedu na 2500ot a regenerace trvá od 6 km do 10 km. Blbé je, když mě to začne 2 km před příjezdem do práce, drříve jsem regeneraci přerušil, dnes si radši zajedu, a se regeneruje v jednom kuse. Jinak momentálně mi to regeneruje tak po 850 km.

Ale mᚠjinou motorizaci a budeš si na to muset přijít sám sleduj spotřebu při zařazené rychlosti při nestlačeném plynu, když není 0 regeneruješ

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator