BlueSeven
|
29.08.2013 20:01 -
Re: Unblocked diesel filter
|
|

|
Miklásek napsal(a): Jazdím zväča krátke trasy Tuchoměřice - Ruzyňské letisko, ale cca dvakrát mesačne jazdievam domov na slovensko, take ho prevetrám aj po diažnici svinejím ustáleným tempom...
ECU tlačítko síce nemačká, ale kontrolku rozsvecuje riadiaca jednotka, preto som sa na ňu pýtal...
Během regenerace funguje ve normálně, ádná funkce tlačítek se nevypíná a konrolky se nerozsvěcují 
Jinak já poznám začátek regenerace dle chování motoru (časem na to také přijde), pak kouknu na okamitou spotřebu a je to jasné, ověřit to jetě můe tak, e při zařazené rychlosti nebude lapat na plyn - spotřeba nebude 0.
Potom tam dám 4 a jedu na 2500ot a regenerace trvá od 6 km do 10 km. Blbé je, kdy mě to začne 2 km před příjezdem do práce, drříve jsem regeneraci přeruil, dnes si radi zajedu, a se regeneruje v jednom kuse. Jinak momentálně mi to regeneruje tak po 850 km.
Ale má jinou motorizaci a bude si na to muset přijít sám sleduj spotřebu při zařazené rychlosti při nestlačeném plynu, kdy není 0 regeneruje |
| |
| |