jruze
|
25.08.2013 22:56 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
|

|
HELLMUT napsal(a): Tak jsem se vrátil z Chorvatska, nebylo to patné ale pro mě byl největí záitek sólo jízda v C5! - ena s dcerou jeli s kamarádkou a dalími dvěma dětmi Fordem.Já se natěstí neveel.No kdyby jsme vzali rakev tak bych se asi veel, ale já bych tím Fordem nejel... 
Já si to tak uil, e jsem chvílemi úplně vřetěl radostí  .Hlavně serpentiny ve Slovinsku byli super.Muzika na plné kule,chlazené pití v kastlíku -prostě bomba! Cesta tam 14 hodin ,zpět 12 .Stál jsem jen v kolonách a při čůrání, jinak sem pořád jel.Tam i tady jsem v cíli vystoupil smutný, e u je konec.Byl jsem tak v pohodě e bych z fleku mohl jet zase zpátky. Proto miluji Citroen !
V Chorvatsku jsme popojíděli na výlety ve Fordu Galaxy poslední generace a po 100 km jsem měl zadek jak po výprasku! Sakra proč v těch nových autech je sedačka tvrdá jak v tramvaji? (a to mě v mém autě vadí, e mám kůi která mi přijde o dost tvrdí ne ply.Ale proti Fordu je to prachová peřina!  )
Take za mě platí staré heslo Citroen cesta je cíl 
Mít C6 tak jedu nonstop a do Vladivostoku...
To je bezpečnostní prvek - abys neusnul páč po hodině jízdy u neví jak si sednout,vechno tě bolí a přitom se usnout nedá a kdy u tak tě vzbudí rána do zad od projeté díry-hupu na silnici a při tom se spát nedá |
| |
| |