Hanz 397
|
25.08.2013 12:48 -
Re: cesta na dovolenku
|
|

|
Tak jsem se dneska v noci vrátil z dovolené... Cesta v pohodě,ucpaný italský dálnici jsme se vyhnuli tím,e jsme sjeli hned za Brennerem a jeli po okreskách-docela se po nich dá jet a po zkuenosti z předloňska,kdy jsme 60km poskakovali 5hodin jsem to nechtěl zaít znova a bylo vidět,e to byla dobrá volba...
Docela mě překvapila změna chování italských řidičů-v porovnání s předloňskem: dodrování povolené rychlosti,větinou jí ani nedosáhli,docela časté pouívání blinkrů,dodrování přednosti zprava... Dále mě překvapily ceny PHM: pomalu začínám být zastáncem různých konspiračních teorii.Není mi toti jasné,z jakého důvodu nai novináři někdy začátkem léta,několikrát za sebou tvrdili,e v It stojí nafta 50kč... Je to nesmysl. Je cca od 1,55 do cca 1,68 . Jasně,je to víc,ne u nás,ale ne o moc,protoe např na D5 jsem viděl i přes 40kč...
Auto mě třikrát vystrailo-dvakrát mi při startu napsalo immo faulty(asi mám nemocnou BSI-zítra na to musím kouknout) a po natankování cestou domu na italské pumpě mi začal docela brutálně houpat volnoběh,autu se moc nechtělo jet a několikrát mi to po zastavení dokonce chcíplo. Natěstí jsem moc netankoval a po dalím natankování,tentokrát v A se ve po pár km vrátilo do normálu, Zřejmě tam platí,e čím je nafta draí,tím stojí za větí h....o,jako u nás. |
| |
| |