Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: cesta na dovolenku
HELLMUT
18.08.2013 20:30 - Re: cesta na dovolenku
U??vate?
Tak se také přidám.Právě jsem v Chorvatsku a našel wifi...
Cesta - Hrůza,jediné stesti že jsem jí absolvoval sám ve své milované C5 .Žena s dcerou jela autem s kamarádkou a dalšími dvěma dětmi.Tak já se naštěstí nevešel a mohl si užít sólo jízdu.Jeli jsme přes Mnichov a kde to šlo tak kamarádka s F.Galaxi 2.Tdci jela tak 160 170. Já se držel za ní v aerodinamickem závěsu co jsem koukal od Jardy Ale to je dost náročné na pozornost abych neskončil v nich...Před Salcburk byla první hodinová kolona a holky se rozhodli že to vezmou zkratkou přes Kutzbuhel.Ja jim řekl že na to kašlu se někde honit v serpentinach a zůstal jsem v koloně.Další kolona byla u Vilachu a u tunelu Karavanky,tam to zastavilo úplně asi na hodinu .To jsem se poprvé naštval nebo rádio spadlo do ekonomy módu.
Jelikož jsem neměl v Rt4mapu chorvatska a našlo mi to jen Rijeku a né naše místo,tak jsem nevěděl kam to přesně jedu.Jen že kamarádka jezdí přes Lublani.Tuto cestu mi navi našla jen při zadání nejkratší cesty.Když jsem se pak konečně rozjel tak mě navi stáhla z dálnice už před Lublaní a jel jsem po okrskách... Ale to bylo super moc jsem si to užil a ještě ulovil pěkné stopařky.
Výsledek byl,najeto 905 km za 14,5hodin (nikde jsem pauzy nedělal stal jsem v kolonach) ,spotřeba 7.5 litrů (mám automat ,tak nevím zda to je moc,ale chrousta jsem blahem že ho těch kolonach mám,jinak mě spojkonoha bolí ještě teď)
Holky přijeli asi 10 min po mě a najeli o 210km víc.Galaxi si plné vzalo 7.2 je to manuál..

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator