Tak se také přidám.Právě jsem v Chorvatsku a nael wifi...
Cesta - Hrůza,jediné stesti e jsem jí absolvoval sám ve své milované C5 .ena s dcerou jela autem s kamarádkou a dalími dvěma dětmi.Tak já se natěstí neveel a mohl si uít sólo jízdu.Jeli jsme přes Mnichov a kde to lo tak kamarádka s F.Galaxi 2.Tdci jela tak 160 170. Já se drel za ní v aerodinamickem závěsu co jsem koukal od Jardy Ale to je dost náročné na pozornost abych neskončil v nich...Před Salcburk byla první hodinová kolona a holky se rozhodli e to vezmou zkratkou přes Kutzbuhel.Ja jim řekl e na to kalu se někde honit v serpentinach a zůstal jsem v koloně.Dalí kolona byla u Vilachu a u tunelu Karavanky,tam to zastavilo úplně asi na hodinu .To jsem se poprvé natval nebo rádio spadlo do ekonomy módu.
Jeliko jsem neměl v Rt4mapu chorvatska a nalo mi to jen Rijeku a né nae místo,tak jsem nevěděl kam to přesně jedu.Jen e kamarádka jezdí přes Lublani.Tuto cestu mi navi nala jen při zadání nejkratí cesty.Kdy jsem se pak konečně rozjel tak mě navi stáhla z dálnice u před Lublaní a jel jsem po okrskách... Ale to bylo super moc jsem si to uil a jetě ulovil pěkné stopařky.
Výsledek byl,najeto 905 km za 14,5hodin (nikde jsem pauzy nedělal stal jsem v kolonach) ,spotřeba 7.5 litrů (mám automat ,tak nevím zda to je moc,ale chrousta jsem blahem e ho těch kolonach mám,jinak mě spojkonoha bolí jetě teď)
Holky přijeli asi 10 min po mě a najeli o 210km víc.Galaxi si plné vzalo 7.2 je to manuál..