Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Podložky klubu II.
Darja
08.05.2013 15:49 - Re: Podložky klubu II.
99
najk napsal(a):
ja bych se spíše zeptal, zda-li si to nějak probírala s předsedou?? Protože co ja vím nechal vyrobit karton a určitě jich ještě hafo má. Je to ten původní návrh , myslím že za 35,-/kus. Co s nima bude jako ted dělat??

Achjo.. to bys to nebyl ty, aby ses na mě zas nevrhnul, fuj fuj darjo, mazej pryč.. Zlá zlá, *plác* novinama přes čumák...

*Nic jsem neobjednala, nic jsem ještě nedohodla
*Je to pouze návrh
*Je to teď novinka, zaujalo mě to
*Nemám ani finální cenu, natož objednávku=neexistuej ohrožení jumepovy investice
*Byl to pouze záchvat iniciativy, že bychom jako jeden z prvních klubů měli takové fancy podložky
*Omlouvám se předsedovi, že jsem ohrozila ještě neexistujícími podložkami jeho investici..

Pokud stojíte o klasické podložky, tak ty stojí asi 15 Kč bez DPH ve dvojbarvě a můžeme v nich s jumepem pokračovat (tj naše investice.. soukromé peníze, jak píše najk, je asi 1800Kč)... Tohle je prostě o kousek dražší (osobní ohrožená investice asi cca víc jak dvojnásobná), spodek je vyklapávací (na fotce to není vidět, v práci mě to nenapadlo), můžu ještě dofotit...

A můžeme tam mít starý znak citroenu... tohle je pouze "vzorek", tak neplašte... Můžeme tam mít co chceme... já jen fotila vzorek, co mi nechali na firmě...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator