Darja
|
08.05.2013 15:49 -
Re: Podloky klubu II.
|
|

|
najk napsal(a): ja bych se spíe zeptal, zda-li si to nějak probírala s předsedou?? Protoe co ja vím nechal vyrobit karton a určitě jich jetě hafo má. Je to ten původní návrh , myslím e za 35,-/kus. Co s nima bude jako ted dělat??
Achjo.. to bys to nebyl ty, aby ses na mě zas nevrhnul, fuj fuj darjo, mazej pryč.. Zlá zlá, *plác* novinama přes čumák...
*Nic jsem neobjednala, nic jsem jetě nedohodla
*Je to pouze návrh
*Je to teď novinka, zaujalo mě to
*Nemám ani finální cenu, nato objednávku=neexistuej ohroení jumepovy investice
*Byl to pouze záchvat iniciativy, e bychom jako jeden z prvních klubů měli takové fancy podloky
*Omlouvám se předsedovi, e jsem ohrozila jetě neexistujícími podlokami jeho investici..
Pokud stojíte o klasické podloky, tak ty stojí asi 15 Kč bez DPH ve dvojbarvě a můeme v nich s jumepem pokračovat (tj nae investice.. soukromé peníze, jak píe najk, je asi 1800Kč)... Tohle je prostě o kousek draí (osobní ohroená investice asi cca víc jak dvojnásobná), spodek je vyklapávací (na fotce to není vidět, v práci mě to nenapadlo), můu jetě dofotit...
A můeme tam mít starý znak citroenu... tohle je pouze "vzorek", tak neplate... Můeme tam mít co chceme... já jen fotila vzorek, co mi nechali na firmě... |
| |
| |