| | |
07.05.2013 15:03 -
Podloky klubu II.
|
2576715
|
|
Darja
|
|
|
Kolegové,
dnes jsem dostala nabídku na podloky pod SPZ, celkem mě zaujalo hečí provedení ne jsme doposud měli. Jedná se o chromový nápis, je profilovaný se znáčkem na bocích..
Dala jsem ádost o kalkulaci (teď mám hrubý odhad, vychází to na 45-50Kč s DPh za kus), aby mi spočítali přesně, na kolik to vyjde.
Jednalo by se zas o www.C5club.com nápis a znaky citroenu.
V příloze připojuji obrázek.
chtěla bych vyjádření, jestli jo, půjdeme do toho, nebo zůstaneme u starí varianty.
Kolegové,
dnes jsem dostala nabídku na podloky pod SPZ, celkem mě zaujalo hečí provedení ne jsme doposud měli. Jedná se o chromový nápis, je profilovaný se znáčkem na bocích..
Dala jsem ádost o kalkulaci (teď mám hrubý odhad, vychází to na 45-50Kč s DPh za kus), aby mi spočítali přesně, na kolik to vyjde.
Jednalo by se zas o www.C5club.com nápis a znaky citroenu.
V příloze připojuji obrázek.
chtěla bych vyjádření, jestli jo, půjdeme do toho, nebo zůstaneme u starí varianty.
Přílohy: DSC_0182.JPG ( 290358b ) - DSC_0183.JPG ( 252982b ) - |
|
07.05.2013 15:30 -
Re: Podloky klubu II.
|
2576739
|
|
gull
|
|
|
To se mi líbí a vzhledem k tomu, e klubové podloky nemám, tak bych si rád objednal.
To se mi líbí a vzhledem k tomu, e klubové podloky nemám, tak bych si rád objednal.
|
|
07.05.2013 15:42 -
|
2576747
|
|
DrMarvin
|
|
|
Dobrý, moná hezčí jak ty předtim...2 bych si vzal
Dobrý, moná hezčí jak ty předtim...2 bych si vzal;-)
|
|
07.05.2013 15:44 -
|
2576748
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Za me dobry, lepsi nez kdyz tam mam Citroen Frankfurt
Akorat teda bych uz fakt vynechal to WWW, je to totalni prezitek - sorry za nazor, jsem webovy vyvojar a kdyz nekdo pise veveve tecka seznam tecka cz tak nejak absolutne nechape, ze to jde i bez toho veveve a lepe.
Treba i na peugeot clubu byli nalepky peugeot-club.com + logo tusim. S tim www by to vypadalo tak nejak hur.
Ale je to muj nazor, treba me za to ukamenujte
Za me dobry, lepsi nez kdyz tam mam Citroen Frankfurt :)
Akorat teda bych uz fakt vynechal to WWW, je to totalni prezitek - sorry za nazor, jsem webovy vyvojar a kdyz nekdo pise veveve tecka seznam tecka cz tak nejak absolutne nechape, ze to jde i bez toho veveve a lepe.
Treba i na peugeot clubu byli nalepky peugeot-club.com + logo tusim. S tim www by to vypadalo tak nejak hur.
Ale je to muj nazor, treba me za to ukamenujte :-p
|
|
07.05.2013 15:47 -
|
2576758
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
tak ja by som sadu zobral. Dali by sa objedna aj 2ks s nápisom CITROEN (pre manelkinu C3)?
tak ja by som sadu zobral. Dali by sa objedna aj 2ks s nápisom CITROEN (pre manelkinu C3)?
|
|
07.05.2013 16:10 -
|
2576782
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Provedení je určitě velmi pěkné a určitě bych ho zaměnil .
Souhlasím s RimmerCZ. Stačilo by tam mezi znaky C5club. Kdy se dá do vyhledávače C5 naskočí club hned jako první nebo druhý.
Provedení je určitě velmi pěkné a určitě bych ho zaměnil :-).
Souhlasím s RimmerCZ. Stačilo by tam mezi znaky C5club. Kdy se dá do vyhledávače C5 naskočí club hned jako první nebo druhý.
|
|
07.05.2013 17:45 -
|
2576822
|
|
flyteSVK
|
|
|
Vyzeraju fajn, ale ako uz bolo napisane vyssie, stacilo by c5club.cz bez www. A aj za to CZ namiesto COM na konci by som bol rad. Uz som to tu niekde pisal, COM mutacia vyzera mrtva a mohlo by to potencialne niekoho skor odradit ako sa ku nam pridat.
Vyzeraju fajn, ale ako uz bolo napisane vyssie, stacilo by c5club.cz bez www. A aj za to CZ namiesto COM na konci by som bol rad. Uz som to tu niekde pisal, COM mutacia vyzera mrtva a mohlo by to potencialne niekoho skor odradit ako sa ku nam pridat.
|
|
07.05.2013 18:09 -
|
2576841
|
|
máca
|
|
|
Mně se také líbí, take se připojuji k zájemcům.S názory výe se ztotoňuji/ www. a com opravdu by nemusely být/.
Mně se také líbí, take se připojuji k zájemcům.S názory výe se ztotoňuji/ www. a com opravdu by nemusely být/.
:palec
|
|
07.05.2013 18:37 -
|
2576864
|
|
fanda C5
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 77 |
|
|
Pokud budou k mání, beru hned dvě, byl bych pro variantu znaků a nápis C5club, tečky a cosi před a za je zbytečnost. Jinak je to fakt moc pěkné...
Pokud budou k mání, beru hned dvě, byl bych pro variantu znaků a nápis C5club, tečky a cosi před a za je zbytečnost. Jinak je to fakt moc pěkné...:palec
|
|
07.05.2013 19:35 -
|
2576919
|
|
C5stepan
|
|
|
Za ty prachy? No, nekup to. Přivez je prosím na sraz.
Za ty prachy? No, nekup to:palec. Přivez je prosím na sraz;-).
|
|
07.05.2013 19:59 -
|
2576920
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
tiez by sa mi pacili viac ako tie smejdy z Tesca , Ja by som bol za napis C5club a za tym male logo ak by to bolo mozne
tiez by sa mi pacili viac ako tie smejdy z Tesca :-p, Ja by som bol za napis C5club a za tym male logo ak by to bolo mozne:-)
|
|
07.05.2013 20:01 -
|
2576927
|
|
Jinec
|
|
|
Já jsem pro.
Já jsem pro. ;);-)
|
|
07.05.2013 20:50 -
|
2576967
|
|
Hanz 397
|
|
|
A kdy budou do srazu,vezme je tam ? Já bych dvě chtěl(moje C5 a picasso )
A kdy budou do srazu,vezme je tam :-d ? Já bych dvě chtěl(moje C5 a picasso ;-) )
|
|
07.05.2013 20:54 -
|
2576968
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já jsem té pro,bez mučení,s tímto vyniknou krásné tvary naich mazlíků,jeliko klubové ádné nemám,měl bych té o jednu sadu zájem,Darja,je to boí,moc se tento návrh podařil
Já jsem té pro,bez mučení,s tímto vyniknou krásné tvary naich mazlíků,jeliko klubové ádné nemám,měl bych té o jednu sadu zájem,Darja,je to boí,moc se tento návrh podařil:-o
|
|
07.05.2013 20:58 -
|
2576972
|
|
mravcek1
|
|
|
Darja,ja by som mal ties zaujem o dva kusky
Darja,ja by som mal ties zaujem o dva kusky;-)
|
|
07.05.2013 21:40 -
|
2576995
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja bych se spíe zeptal, zda-li si to nějak probírala s předsedou?? Protoe co ja vím nechal vyrobit karton a určitě jich jetě hafo má. Je to ten původní návrh , myslím e za 35,-/kus. Co s nima bude jako ted dělat?? Byl zájem, nechal vyrobit, a ted kdy jsou, tak se nechají vyrobit dalí, dříve ne se stará várka doprodá??? Nechce se mi ani domýlet jak by si reagovala ty, kdyby se to stalo tobě. Ten návrh se mi líbí, ten chrom super, vadí mi pouze to nové provedení znaku, kdy drtivá větina máme staré znaky - ípy a ne bumerangy. Navrhuji nedělat do doby ne se udá stará várka - jsou v tom soukr. prachy!
ja bych se spíe zeptal, zda-li si to nějak probírala s předsedou?? Protoe co ja vím nechal vyrobit karton a určitě jich jetě hafo má. Je to ten původní návrh , myslím e za 35,-/kus. Co s nima bude jako ted dělat?? Byl zájem, nechal vyrobit, a ted kdy jsou, tak se nechají vyrobit dalí, dříve ne se stará várka doprodá??? Nechce se mi ani domýlet jak by si reagovala ty, kdyby se to stalo tobě. Ten návrh se mi líbí, ten chrom super, vadí mi pouze to nové provedení znaku, kdy drtivá větina máme staré znaky - ípy a ne bumerangy. Navrhuji nedělat do doby ne se udá stará várka - jsou v tom soukr. prachy! :nevim
|
|
08.05.2013 03:22 -
|
2577055
|
|
jruze
|
|
|
Já to vyřeím diplomaticky : vezmu od kadého ,,dodavatele" po dvou (sadu na kadé auto)
Já to vyřeím diplomaticky : vezmu od kadého ,,dodavatele" po dvou (sadu na kadé auto):-d
|
|
08.05.2013 08:57 -
|
2577071
|
|
Nesebr
|
|
|
S chromem na podlokách mám patnou zkuenost, podlehl jsem kráse chromu před pár roky na Xa. Po první zimě v prosolené Ostravě chrom opupínkoval a začal se loupat.
Dnes pouívám obyč podloku bez nápisu, nastříkanou stříbrným sprayem na disky kol a několik roků je OK.
Dle mého názoru, lepí by byla nálepka s větím písmem na zadní sklo, např. [ I ♥ c5club ] , kde lepidlo neublíí laku a pro nás co hůř vidíme do dálky, bude čitelnějí ne ty blechy na podlokách.
S chromem na podlokách mám patnou zkuenost, podlehl jsem kráse chromu před pár roky na Xa. Po první zimě v prosolené Ostravě chrom opupínkoval a začal se loupat.
Dnes pouívám obyč podloku bez nápisu, nastříkanou stříbrným sprayem na disky kol a několik roků je OK.
Dle mého názoru, lepí by byla nálepka s větím písmem na zadní sklo, např. [ I ♥ c5club ] :-) , kde lepidlo neublíí laku a pro nás co hůř vidíme do dálky, bude čitelnějí ne ty blechy na podlokách. :-)
|
|
| |
|
|