jruze
|
29.04.2013 09:01 -
Re: Výměna předních světlel / C5 III
|
|

|
Roozena napsal(a): Dotaz - pokud by někdo věděl, či alespon tuil. Kolega v práci má C5 III vybavenou normálními světlomety se árovkami. Mě se doma válej po výměné natáčecí bixenony z tého modelu. Jeho auto je v tom podstatném sektoru výbavy totoné - tedy má stejný motor (103kW Hdi) a H3+ Nemá sice exclusive, ale to by by tam měl rovnou xenony e... A modří tuí, kam povede můj dotaz - dali by se přehodit lampy? Uvauji tak, e díky H3+ má auto vechny potřebné informace k dispozici - tedy korekční signály pro naklápění i natáčení paprsku světlometu. V Lexii jsem koukal, e je volitelná poloka standart lampa/bixenon... Dáváme tomu nějakou anci to rozdejchat?... Na weekend měl půjčené moje auto, páč jsem mu předělával muziku a je z těch natáčecích xenonů trochu počůranej, tak by mohl mít vánoce no... 
Nevím přesně jak na C5III ale základní rozdíl u vech s kterými jsem přiel do kontaktu je ten e normál lampy mají jeden konektor a xenony dva - nehledě na to e xenony mají jetě vlastní počítač(krabičku) pod drákem aku s asi 20pinovým konektorem- vede do hlavního svazku a kam vude je to rozvedené? do comu,giroskopu a BSI určitě - pochybuji e to má přípravu a tohle bude základní problém - podle mne neřeitelný jednoduchou cestou(spí ádnou) nehledě e C5 III nemá jako I a II přední,prostřední a zadní svazek , ale jeden předek a zadek. Asi smolík.
Opačně asi nebude problém(z xenonů na obyč - zapojit co se dá a deaktivovat v diag.) |
| |
| |