| | |
29.04.2013 08:49 -
Výměna předních světlel / C5 III
|
2573239
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Dotaz - pokud by někdo věděl, či alespon tuil. Kolega v práci má C5 III vybavenou normálními světlomety se árovkami. Mě se doma válej po výměné natáčecí bixenony z tého modelu. Jeho auto je v tom podstatném sektoru výbavy totoné - tedy má stejný motor (103kW Hdi) a H3+ Nemá sice exclusive, ale to by by tam měl rovnou xenony e... A modří tuí, kam povede můj dotaz - dali by se přehodit lampy? Uvauji tak, e díky H3+ má auto vechny potřebné informace k dispozici - tedy korekční signály pro naklápění i natáčení paprsku světlometu. V Lexii jsem koukal, e je volitelná poloka standart lampa/bixenon... Dáváme tomu nějakou anci to rozdejchat?... Na weekend měl půjčené moje auto, páč jsem mu předělával muziku a je z těch natáčecích xenonů trochu počůranej, tak by mohl mít vánoce no...
Dotaz - pokud by někdo věděl, či alespon tuil. Kolega v práci má C5 III vybavenou normálními světlomety se árovkami. Mě se doma válej po výměné natáčecí bixenony z tého modelu. Jeho auto je v tom podstatném sektoru výbavy totoné - tedy má stejný motor (103kW Hdi) a H3+ Nemá sice exclusive, ale to by by tam měl rovnou xenony e... A modří tuí, kam povede můj dotaz - dali by se přehodit lampy? Uvauji tak, e díky H3+ má auto vechny potřebné informace k dispozici - tedy korekční signály pro naklápění i natáčení paprsku světlometu. V Lexii jsem koukal, e je volitelná poloka standart lampa/bixenon... Dáváme tomu nějakou anci to rozdejchat?... Na weekend měl půjčené moje auto, páč jsem mu předělával muziku a je z těch natáčecích xenonů trochu počůranej, tak by mohl mít vánoce no... :-)
|
|
29.04.2013 09:01 -
Re: Výměna předních světlel / C5 III
|
2573241
|
|
jruze
|
|
|
Roozena napsal(a): Dotaz - pokud by někdo věděl, či alespon tuil. Kolega v práci má C5 III vybavenou normálními světlomety se árovkami. Mě se doma válej po výměné natáčecí bixenony z tého modelu. Jeho auto je v tom podstatném sektoru výbavy totoné - tedy má stejný motor (103kW Hdi) a H3+ Nemá sice exclusive, ale to by by tam měl rovnou xenony e... A modří tuí, kam povede můj dotaz - dali by se přehodit lampy? Uvauji tak, e díky H3+ má auto vechny potřebné informace k dispozici - tedy korekční signály pro naklápění i natáčení paprsku světlometu. V Lexii jsem koukal, e je volitelná poloka standart lampa/bixenon... Dáváme tomu nějakou anci to rozdejchat?... Na weekend měl půjčené moje auto, páč jsem mu předělával muziku a je z těch natáčecích xenonů trochu počůranej, tak by mohl mít vánoce no...
Nevím přesně jak na C5III ale základní rozdíl u vech s kterými jsem přiel do kontaktu je ten e normál lampy mají jeden konektor a xenony dva - nehledě na to e xenony mají jetě vlastní počítač(krabičku) pod drákem aku s asi 20pinovým konektorem- vede do hlavního svazku a kam vude je to rozvedené? do comu,giroskopu a BSI určitě - pochybuji e to má přípravu a tohle bude základní problém - podle mne neřeitelný jednoduchou cestou(spí ádnou) nehledě e C5 III nemá jako I a II přední,prostřední a zadní svazek , ale jeden předek a zadek. Asi smolík.
Opačně asi nebude problém(z xenonů na obyč - zapojit co se dá a deaktivovat v diag.)
Nevím přesně jak na C5III ale základní rozdíl u vech s kterými jsem přiel do kontaktu je ten e normál lampy mají jeden konektor a xenony dva - nehledě na to e xenony mají jetě vlastní počítač(krabičku) pod drákem aku s asi 20pinovým konektorem- vede do hlavního svazku a kam vude je to rozvedené? do comu,giroskopu a BSI určitě - pochybuji e to má přípravu a tohle bude základní problém - podle mne neřeitelný jednoduchou cestou(spí ádnou) nehledě e C5 III nemá jako I a II přední,prostřední a zadní svazek , ale jeden předek a zadek. Asi smolík.:nevim
Opačně asi nebude problém(z xenonů na obyč - zapojit co se dá a deaktivovat v diag.)
|
|
29.04.2013 12:49 -
|
2573310
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
ani exclusive X7 nemusí nutně mít xenony, viz třeba moje auto. A jsem za to rád, čeká mne výměna jednoho prasklého světlometu, nový VALEO jsem sehnal za 3.800,-, kdyby to byl xenon, tak počítám tak 15.000,- a víc.
ani exclusive X7 nemusí nutně mít xenony, viz třeba moje auto. A jsem za to rád, čeká mne výměna jednoho prasklého světlometu, nový VALEO jsem sehnal za 3.800,-, kdyby to byl xenon, tak počítám tak 15.000,- a víc.
|
|
01.05.2013 23:45 -
|
2574432
|
|
jumep
|
|
|
priznam sa ze som to neriesil este, ale myslim si ze to mozne nejako bude (co zasa ale nejako mozne nie je )
ked mi zostane chvila skusim pozret ako to tam presne je ...
priznam sa ze som to neriesil este, ale myslim si ze to mozne nejako bude (co zasa ale nejako mozne nie je :) )
ked mi zostane chvila skusim pozret ako to tam presne je ...
|
|
02.05.2013 00:47 -
|
2574472
|
|
jumep
|
|
|
neviem ako je to presne s X7, mam dojem ze tam jednotka uz nebola, preto hovorim ze si to musim pozret
neviem ako je to presne s X7, mam dojem ze tam jednotka uz nebola, preto hovorim ze si to musim pozret
|
|
| |
|
|