Mikra
|
28.04.2013 12:28 -
Re: Citroen Select
|
|

|
Není to tak růový, jak si to malujeme. Taky jsem do toho el s tímhle přesvědčením. Ukázalo se ale, e to není tak docela pravda. Pokud je nějaký auto provozovaný jako sluební u zastoupení Citroenu v ČR, nejspí se počítá s tím, e velmi rychle opustí garáe a půjde do prodeje. A podle toho se o něj taky starají. Připadá mi to, e úkony v servisce byly jen potvrzený a ne opravdu provedený. Alespoň ta poslední před prodejem na 60.000 km určitě proběhla jen v kanceláři. Palivový filtr byl neprůchodný.
Před prodejem jetě na rychlo dělali loiska v ramenech zadní nápravy, protoe jsem si stěoval, e vrou. Měnili taky spínač otvírání zadního okna. To prosím bylo na autě za 1.127.000,- Kč po 60.000 km a dvou letech provozu v háji. Je to normální? Při výměně loisek v ramenech pokodili manety pístnic a ty mi vyrezly. Take na 70.000 km v záruce měnili zadní pístnice. Plynový pedál na 75.000 km taky v záruce. To spí vypadá, jako by to auto mělo najeto o dost víc. Ale stočení tacho se neprokázalo, tak jsou to moná jen moje doměnky.
V kadým případě si u dnes nemyslím, e by to, e původním majitelem bylo zastoupení Citroenu ČR, mělo být ku prospěchu auta. Moná e některý jiný majitel by se o auto staral líp. A moná je to jen shoda náhod, auto byl poslední páteční výrobní kus před víkendem a já jim křivdím. |
| |
| |