Mikra
|
19.03.2013 13:31 -
Re: Němé tváře aneb ve o zvířatech ...
|
|

|
Nemyslel jsem doktory jako veterináře, kteří se nám snaí prodat granule, který mají na skladě. Myslel jsem to spí jako vědce a výzkumníky, kteří vyvíjejí krmiva. U hospodářských zvířat můe jít o jiný poadavky ne u hledání krmiva pro domácí mazlíky. U těchhle krmiv není cena ten nejdůleitějí ukazatel pro schválení do prodeje. Je jim fuk, kolik budeme platit. To zas a výrobci se budou snait vydělat. Prostě ministerstvo zdravotnictví mazlíků a hlídačů doporučí to nejlepí a ty se starej, kde na to vezme. Kdyby bylo krmení vepřovýma řízkama prospěnějí ne granule, určitě by nám to oznámili.
No a s tím namáčením souhlasím, e ne kadej pes chce suchý. Ale doporučit namáčení přesto nemůu, i kdy jeden pes mi taky jinak neral. To e namočený granule mají mnohem větí objem a mnohem víc zaplní aludek je jistý. A e plný aludek se přetočí snáz ne prázdný je taky jistý. No a e se pes necítí po serání suchých granulí sytý? Vak on se dojde trochu napít a za pár minut u sytý je. Jen se mu to v aludku nehoupe jako kae plná vody. Pije jen tolik, kolik potřebuje.
Ale je to fakt idividuální a kadej pes vyaduje trochu jinej přístup. Pokud jsem naeho psa musel krmit namočenýma granulema, rozdělil jsem denní dávku a dostával 2x. A ostatní mu záviděli . Ale oizený nebyl nikdo. |
| |
| |