Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto jeté nebo nové, výhody, nevýhody
jumep
19.03.2013 10:29 - Re: Auto jeté nebo nové, výhody, nevýhody
Moder?tor
predsedoo ... oni maj zachody ...

C6 je troska rozbalenejsia C5 X7, takze sa nemas coho obavat
a zeby to nejako skoro hrozilo sa tiez nemas coho obavat

a ked tu vela z vas place nad dvojhmotou, cely komplet kupis za 15 a menej tisic
mne na mojom aute prezila cez 300t a to este by dala viac, ale lozisko si to rozmyslelo

inu, ked ti bude stacit auto nizsej triedy s mensou vybavou, tak si kludne kup nove, ale cele to porovnavanie je uplne mimo, lebo nova C5 v lepsej vybave ako tu kazdy povacsine ma a chce je okolo miliona. Starsiu okolo 200t km kupis za stvrtinu ceny, poviem za 250000, aj ked tam narvem 70000 do spojky, alternatora, strikov tak som na tom kus lepsie ako milion za nove a ty 200t mi to zasa da ...

co sa tyka fapu, ten nebudem ani komentovat, raz za 100t (nove typi su 180 - 240t) ho vyplachnut je fakt polozka ktora ma zlozi na kolena

nove / starsie je presne o tom ze na nove v tej vybave a kategorii aku chces nemas tak si kupis starsie, pozri sa na to inac,

c5vyskov napsal(a):
kromě té C5 mám v merku P508 (2,0HDI jsou za 470), P308 (cca 350?), případně Logan MPV(160?), mám to tak seřazený, kdyby se nááhodou na to lepší nepovedlo vydělat. Na tyhle ceny se odpovídající ojetina nikdy nedostane.

P508 z 3 roky pojde tak za 160t, P308 za 130t a logan bude za 70t a to s nizsej kategorii ako C5 uz od zaciatku. Vsetko je to o tom co chces a co si ochotny za to dat, keby som na to mal pojdem do novej C6, ale viem ze na to v danej situacii nikdy nebudem mat, tak ked sa najde dobra starsia tak pojdem do tej a nebudem ani v podstate uvazovat o tom zeby som chcel nieco mensie / nizsiu kategoriu, hoc by to mohlo byt nove, lebo som zhyckany a tato nizsia kategoria mi isto neponukne to co ta starsia C6

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator