máca
|
18.03.2013 20:52 -
Re: Němé tváře aneb ve o zvířatech ...
|
|

|
Darja napsal(a): tak neříkám, čas od času jim nedopřát masíčko  Čuby zboňovaly morkové kosti nebo prasečí noičky. Kočka čas od času dostane kuřecí přelité horkou vodou. Ale jinak granule... protoe je to fakt pohodlný, co si budeme povídat. Hlavně u kočky musím hlídat PH rádla kvůli moči. Take granule to dělají za mě.
Teda Darjo, to je jako kdybys lila do naftaka benzin. KOSTI a OBZVLÁTĚ drůbeí je kočkám a psům zakázáno. Kosti drůbeí se třítějí a způsobují poranění střev, kosti obecně způsobují zácpu a obzvlátě u st. jedinců. Nedají zvířatům vůbec nic, jen jim to chutná, protoe to voní po mase. Podívej se na výkal po kostech, je to jen kopice vápna. Kdybys viděla, jak jsme měli roztrhané rukavice, kdy jsme se tu zácpu pokoueli rozbít při klystýru. Jen tomu zvířeti tím ubliuje!!!! Toto je věčný boj mezi veterináři a chovateli a mně přitom také pojímá hrůza. Za totáče nebylo maso pro psy pořádně k sehnání, jen jednou jsem uvařila psovi ovčákovi a ročnímu noičky a 3 hod. jsem si s ním hrála, abych to klystýrem z něj dostala ven, nemohl se vys....To bylo v samém počátku bez praxe. V ivotě bych to u neudělala. |
| |
| |