DOUFAK
|
18.03.2013 20:36 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Hoi - Nový je Nový. Fajnový a vonavý.Jen ten,co na TO nemá,nebo nikdy neměl (nic ve zlém a zle to nemyslím) a koukal po jiných (v Čechách obvykle a agresivně závistivě) tak bude vdy vykládat,e koupě NOVÉHO je velmi nákladná věc s prodělečným koncem,stejné náklady,jako na ojetinu a kdesi-cosi atd.Zail jsem to mezi lidmi za ta léta mockrát.Pak se z toho vdy vyklubala jen obyčejná lidská závist.Není to pravda. Měl jsem několik Nových aut. C5 jsem té koupil Novou a mám ji právě těch 10 let 303 tisíc km a s Minimálními náklady.A je to taxík.Pak si také myslím,e to můu objektivně hodnotit za 22 let na taxi.Spousta mých kolegů má staré roty a náklady maximální a kadý den něco v háji a přitom jim i spousta věcí permanentně nefunguje.Je jedno o jakou značku vozu jde.Myslím,e hlavní příčina je,e to koupily z druhé,třetí ruky atd. od olových nohou s těkými chodidly,nebo jsou sami tací.Proto třeba jsou spojky a nejen jejich lamely v háji u při 100 tisíci km a dalí věci nad kterými jen kroutím hlavou.Nechce se mi tomu věřit.Mám ve originál a tak tomu bylo i na VW Vento takté po 10 letech a najetých 460000 km opět na taxi.Myslím,e je to právě tím,e je to Nové a jak se k tomu postaví tolik ti to vydrí.. V současnosti mám i úplně Novou malou Kiu Picanto jen tak pro radost.Bliklo mi hlavou na starí a UETŘIT, ale kdy jsem viděl ten stav po půl roce provozu olových nohou,plno píny a orvaného laku a nezanedbatelnou rádoby levnou cenou ,volil jsem raději Úplně Novou věc-auto.Před třemi lety jsem při koupi Nové motorky HONDY o staré nedumal vůbec... |
| |
| |