jruze
|
14.03.2013 21:38 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
ifan118 napsal(a): pani mam problem s tymto filtrom dnes som daval auto na diagnostiku a vyhodilo okolo motora dost chyb s tymto filtrom pred nieco vyse rokom som ho daval cistit kupil som aj aditivum vsetko chlap spravil doplnil ale nevynuloval mi to na diagnostike lebo som nemal original vrchnak na nadrz bez neho to udajne nejde a chcem sa spytat ci to do toho filtra vstrekuje aditivum aj ked to nie je vynulovane mam pocit ze je to auto cim dalej tym lenivsie ako keby furt pripchavalo ten filter a tym aj vyfuk, neviem dnes som to na diagnostike vymazal ale svieti to stale (diesel aditiv minimum level). Robil som to na takej servisnej diagnostike typu BOSCH asi nevynulujem vsak ? .link. takto vyzera ta diagnostika a moze ta stata vykonu suvisiet s filtrom ?
Ta bochka by to asi mohla umět,ale jistota je lexia - jestli ten FAP má vliv na výkon ? - zacpi si nějakou hadici a zkus jí profouknou - kaky se nadře oproti volně průchozí hadici (tak to je to samé-jak se motor nadře s profouknutím ucpaného FAPU,co se týče aditivace - mělo by aditivovat i tak ta hláka je jen informativní - a pokud to nejde smazat a čerpadlo(aditivační )funguje tak hledej na foru je návod jak se toho zbavit.Jestli ,,vrchňák" je zátka na nalevacím hrdle a v ní nejsou magnety tak nejde ani aditivace. |
| |
| |