Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
Stirius
14.03.2013 10:54 - Re: LPG a C5
99
Tak jsem se vrátil z Ricaru. Týpek s diagnostikou umí asi jak já s cívkama . V každém případě promazal info, co tam bylo a auto jede normálně. Ale cestou tam jsem zase škubal, asi v rychlosti 50-55kmh mi to hučelo a jak kdyby chcípalo a nemělo z čeho zabrat v motoru.

Co jsem ale aspoň na diag vysledoval, tak tam svítila před vymazáním trvalá chyba u válce 1 a 3. Oboje vzniklo při teplotě 11 stupňů, což odpovídá tomu, kdy mi to začalo dělat. Prakticky hned po startu za studena. V tuto chvíli ale vše vypadá v pořádku, i po cestě zpět jelo auto normálně a cívky na diag fungovaly aspoň na monitoru ok.

Faktem je, že tomu nevěřím. Někde se mi to vysere (jedu za pár dní do Budapešti) a co pak.

A i po smazání a všem ok mi zůstala viset jedna chyba: Informace o mementu motoru CAN, trvalá, vzdálená porucha. K tomu info, že se dobře nepřenáší otáčky motoru, teplota oleje do počítač nebo někam. Ono mám pocit, že někdy to řadí pozděj, než by mělo...

NO, zavolám teď do Fedoru, co mi k tomu řeknou. Potom si asi objednám tři cívky, které vyměním (válec 1 a 3 jsou krajní přední, že??). A to CAN, to netuším teda. Nevíte, co to je?

Díky.

PS: Fedor netuší a pokud bych dojel bez aktuálních chyb, tak ani nic nezjistí...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator