| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
Stirius
|
14.03.2013 10:54 -
Re: LPG a C5
|
|

|
Tak jsem se vrátil z Ricaru. Týpek s diagnostikou umí asi jak já s cívkama . V kadém případě promazal info, co tam bylo a auto jede normálně. Ale cestou tam jsem zase kubal, asi v rychlosti 50-55kmh mi to hučelo a jak kdyby chcípalo a nemělo z čeho zabrat v motoru.
Co jsem ale aspoň na diag vysledoval, tak tam svítila před vymazáním trvalá chyba u válce 1 a 3. Oboje vzniklo při teplotě 11 stupňů, co odpovídá tomu, kdy mi to začalo dělat. Prakticky hned po startu za studena. V tuto chvíli ale ve vypadá v pořádku, i po cestě zpět jelo auto normálně a cívky na diag fungovaly aspoň na monitoru ok.
Faktem je, e tomu nevěřím. Někde se mi to vysere (jedu za pár dní do Budapeti) a co pak.
A i po smazání a vem ok mi zůstala viset jedna chyba: Informace o mementu motoru CAN, trvalá, vzdálená porucha. K tomu info, e se dobře nepřenáí otáčky motoru, teplota oleje do počítač nebo někam. Ono mám pocit, e někdy to řadí pozděj, ne by mělo...
NO, zavolám teď do Fedoru, co mi k tomu řeknou. Potom si asi objednám tři cívky, které vyměním (válec 1 a 3 jsou krajní přední, e??). A to CAN, to netuím teda. Nevíte, co to je?
Díky.
PS: Fedor netuí a pokud bych dojel bez aktuálních chyb, tak ani nic nezjistí... |
| |
| |