Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
Stirius
11.03.2013 10:00 - Re: LPG a C5
99
Tak jsem se teď bavil s týpkem z Ricaru (u Ostravy), kde jsem u nich už dřív byl v servisu a byl spokojený. On mi poradil, že ani jejich diag nemusí zjistit vše, že mám zajet do Přerova do Bosche Havel na diag. Tam zjistit opravdu konkrétně, jestli je to v cívkách a potom protočit případně Prostějov, že instalace je udělaná špatně.

Takže otázkou je, jak se zachová Fedor, pokud to opravdu budou cívky a ty tam samozřejmě neměnili, ani nenacenili, ovšem instalace evidentně je špatná. Jestli to vemou na sebe, nebo řeknou jo, je to špatné, ale cívky si musíte doplatit.

Nebo to bude v něčem jiném.

Nebo mám rovnou koupit cívky a vyměnit sám, ale tady můžu uletět šest litrů, že. Věřím vašim a Darjiným zkušenostem, ale šestka bez jistoty je pořád šestka...

Nějaký nápad? Vidím to asi cesta Přerov, Prostějov, akorát to je tak na den volna...

PS: Nemůžu tu najít nikde nějaký návod na výměnu cívek, v návodech nic a já jsem lama na auta, vždy samouk. Je to tu někde?

PS2: Počítám, že toto problém nebude, ale mám v motoru myslím 3-4 roky starý olej, najelo asi asi tak těch 20k km, páč jsem měl firemní auto. Chci ho měnit asap.

PS3: Nebo začínám elaborovat, koupit cívky, protože i kdyby to nebylo jimi, tak jsou stejně asi sakra staré, vyměnit, vyměnit olej a pokud to i potom bude průserové, tak diag atd.

PS4: Tak to udělám asi tak, že ve čtvrtek zajedu na diag tady, kde to řeší přes chyby ve válci a mění cívky, aby si to ověřili skrz válce. Nevyskočí jim prý missfire nebo tak. Ale to je mi fuk. Když tím zjistí jasnou chybu cívek, tím líp. Pořeším další detaily jako olej apod. A pokud to nebude v cívkách, tak to zjstíme rychle a bude se řešit, co dál.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator