| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
Stirius
|
11.03.2013 10:00 -
Re: LPG a C5
|
|

|
Tak jsem se teď bavil s týpkem z Ricaru (u Ostravy), kde jsem u nich u dřív byl v servisu a byl spokojený. On mi poradil, e ani jejich diag nemusí zjistit ve, e mám zajet do Přerova do Bosche Havel na diag. Tam zjistit opravdu konkrétně, jestli je to v cívkách a potom protočit případně Prostějov, e instalace je udělaná patně.
Take otázkou je, jak se zachová Fedor, pokud to opravdu budou cívky a ty tam samozřejmě neměnili, ani nenacenili, ovem instalace evidentně je patná. Jestli to vemou na sebe, nebo řeknou jo, je to patné, ale cívky si musíte doplatit.
Nebo to bude v něčem jiném.
Nebo mám rovnou koupit cívky a vyměnit sám, ale tady můu uletět est litrů, e. Věřím vaim a Darjiným zkuenostem, ale estka bez jistoty je pořád estka...
Nějaký nápad? Vidím to asi cesta Přerov, Prostějov, akorát to je tak na den volna...
PS: Nemůu tu najít nikde nějaký návod na výměnu cívek, v návodech nic a já jsem lama na auta, vdy samouk. Je to tu někde?
PS2: Počítám, e toto problém nebude, ale mám v motoru myslím 3-4 roky starý olej, najelo asi asi tak těch 20k km, páč jsem měl firemní auto. Chci ho měnit asap.
PS3: Nebo začínám elaborovat, koupit cívky, protoe i kdyby to nebylo jimi, tak jsou stejně asi sakra staré, vyměnit, vyměnit olej a pokud to i potom bude průserové, tak diag atd.
PS4: Tak to udělám asi tak, e ve čtvrtek zajedu na diag tady, kde to řeí přes chyby ve válci a mění cívky, aby si to ověřili skrz válce. Nevyskočí jim prý missfire nebo tak. Ale to je mi fuk. Kdy tím zjistí jasnou chybu cívek, tím líp. Pořeím dalí detaily jako olej apod. A pokud to nebude v cívkách, tak to zjstíme rychle a bude se řeit, co dál. |
| |
| |