| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
Katan
|
18.02.2013 09:43 -
Re: LPG a C5
|
|

|
Ferro napsal(a): Váení kolegové/ině s LPG. Poraďte mi, jak na funkčnost benzinového palivoměru. Mám, STAG 400 a virtuálně mi s jízdou klesá hladina benzinu. Samozřejmě na benzín jenom startuji a ujedu pár set metrů. Palivoměr sleze na nulu a při tom je tam klidně i půlka nádre. Do teď jsem to neřeil a nepokládal za problém, leč. Začlo mrznout a sněit a mě nenapadlo nic chytřejího, ne auto ovlait. Takhle párkrát po sobě točilo na volnoběh pod benzínem a já zapoměl přepnout na LPG. Dopadlo to tak, e jsem startoval a nenatočil. Chyběl benál! Jen jsem se modlil, abych neměl přidřený palivivý čerpadlo, který točí a tlakuje vstřikovací litu i kdy jede na LPG. To čerpadlo je OK, ale já jsem v setrvalé nepohodě. Vůbec se mi nelíbí pokadý, kdy chci vědět aktuální stav benálu, otevírat víčko nádre. Vím e se to tu ji řeilo, ale nějak nemohu dohledat relevantní info. Dík za kadou dobrou radu.
U se to tady řeilo. Jmenuje se to emulátor ukazatele benzínu. Cena cca 1000kč. Funguje tak, e po zapnutí zapalování se ručička palivoměru vrátí na skutečnou hodnotu. Já to osobně vlastním, a bez toho bych nejezdil. |
| |
| |