| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
sanchez
|
03.01.2013 14:36 -
Re: LPG a C5
|
|

|
citrus napsal(a): pred niekolkymi mesiacmi som v tomto vlakne pisal ako mi repas reduktora vyriesil tazke starty a DSF (bohatost zmesy). No musim sa opravit, starty odvtedy su OK ale DSF mi vyhodilo zasa. Hned ako sa ochladilo na 4°C vybehla chyba. Jumep ju zmazal a zasa, dalsi teplotny vykyv z 4 na -17°C a DSF je tu zasa. Takze repas zrejme pomohol ale nevyriesil...bohata zmes je len par sekundova zalezitost a potom zasa OK. Nejdem to riesit, chybu vymazeme na jar a v zime 2013 to bude zasa svietit DSF 
Takte repas neni vseliek ako som si povodne myslel 
Veď som ti to hovoril u asi před 3 měsíci. Já u na řeení DSF rezignoval. Prostě to tam 2 - 3x do roka je, smau chybu a jede se dál. Vypozoroval jsem, e se mi to nejčastěji stane, kdy jedu z dlouhého,táhlého kopce na 5tku a mám vyláplej plynovej pedál déle ne 15 vteřin.
Dokonce se mi to povedlo přímo na stejném místě u asi 3x za sebou 
Jen informativně pro ostatní : auto mi při startu cuká, ne se motor ohřeje ( čím vetí zima, tím déle cukání přijde)
teplo: cca 3-4 vteřiny od startu
zima: cca 20 - 30 vteřin od startu.
Přepnutí zpět na benzín před parkováním se neovědčilo a to jsem dojíděl cca týden celý kilometr na benzín.
Bez efektu. Té rezignuji.
S těmito chybami jsem smířen za cenu úspory paliva. Nikde mě tento problém nenechá, akorát to trochu otravuje.
Jen by mě stejně zajímalo kde můe být zakopán pes. Z mé empatie k C5 usuzuji, e je to zle nastavené LPG. |
| |
| |