Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
sanchez
03.01.2013 14:36 - Re: LPG a C5
Za?iato?n?k
citrus napsal(a):
pred niekolkymi mesiacmi som v tomto vlakne pisal ako mi repas reduktora vyriesil tazke starty a DSF (bohatost zmesy). No musim sa opravit, starty odvtedy su OK ale DSF mi vyhodilo zasa. Hned ako sa ochladilo na 4°C vybehla chyba. Jumep ju zmazal a zasa, dalsi teplotny vykyv z 4 na -17°C a DSF je tu zasa. Takze repas zrejme pomohol ale nevyriesil...bohata zmes je len par sekundova zalezitost a potom zasa OK. Nejdem to riesit, chybu vymazeme na jar a v zime 2013 to bude zasa svietit DSF
Takte repas neni vseliek ako som si povodne myslel

Veď som ti to hovoril už asi před 3 měsíci. Já už na řešení DSF rezignoval. Prostě to tam 2 - 3x do roka je, smažu chybu a jede se dál. Vypozoroval jsem, že se mi to nejčastěji stane, když jedu z dlouhého,táhlého kopce na 5tku a mám vyšláplej plynovej pedál déle než 15 vteřin.
Dokonce se mi to povedlo přímo na stejném místě už asi 3x za sebou
Jen informativně pro ostatní : auto mi při startu cuká, než se motor ohřeje ( čím vetší zima, tím déle cukání přijde)
teplo: cca 3-4 vteřiny od startu
zima: cca 20 - 30 vteřin od startu.

Přepnutí zpět na benzín před parkováním se neovědčilo a to jsem dojížděl cca týden celý kilometr na benzín.
Bez efektu. Též rezignuji.

S těmito chybami jsem smířen za cenu úspory paliva. Nikde mě tento problém nenechá, akorát to trochu otravuje.
Jen by mě stejně zajímalo kde může být zakopán pes. Z mé empatie k C5 usuzuji, že je to zle nastavené LPG.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator