Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
artusko
28.12.2012 22:12 - LPG Tábor a okolí
99
Zdravím všechny příznivce C5 a citronků vůbec.Stal jsem se šastným /? uvidíme/ majitelem C5 2,0i II, a rád bych šel na jaře do LPG.Přečetl jsem asi vše, co je tady psáno, a rád bych tady našel někoho z Tábora nebo okolí, kvůli radám a pomoci /např.klapky u dvouzónové klimy/.Samozřejmě starý majitel se "zapoměl " zmínit,že levá strana netopí-pravá topí.Holt jsou lidi /prodává 4xC5 rok 2005/ a všechny jako zázrakem mají najeto mezi 140-160 000 km a jsou po nekuřácích.Asi jsem si taky naběhl,ale již s tím nic neudělám a můžu se jenom modlit,aby výměna rozvodů /údajně měněny před 10tis.km,je to poslední co mi zatajil. Také mne zajímá v okolí Tábora přestavba na LPG..link. má někdo zkušenost s touto firmou ? Jeví se mi solidně, ale rád bych reference od někoho, komu LPG montovali.
Pokud by se někdo ozval /budu rád/ může i na artusko@seznam.cz, abychom tady nepsali o tom, co nebude nikoho z vás zajímat.
Díky za Vaši trpělivost a všem přeji ničím nezkažený zbytek Vánočních svátků.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator