| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5 |  |
miskod
|
31.10.2012 13:23 -
Re: LPG a C5
|
|

|
jruze napsal(a): A kterej ? pouč mne 
--------------------------------------------------------------------
A nic - zrovna zítra mne jeden takovej problém čeká tak a jdu do toho jako zkuenej mazák.(rád se nechám poučit- podle mne lamda měří to co přes ní projde - pokud ji dá mimo co se tím udělátkem stane tak nic neměří /přední řídí bohatos směs a zadní vyhodnocuje stav katu/- pokud je KO tak hlásí chybu a to a je kde chce , ale opět zopakuji nejsem benziňák i kdy mám za sebou x uspěně odhalených závad na těchto motorech se kterými si jiní nevěděli rady)
Ja si zase myslim, ze ten pindur na druhu lambdu bude fungovat.
Vystup prednej lambdy skace v nula-jednotkovych urovniach (~0.3V - ~0.8V) podla bohatosti zmesi (mnozstva zvyskoveho kyslika) a podla toho RJ riadi zmes...Toto je jasne.
Ak je katalyzator dobry, tak vystup druhej je +- stabilny niekde medzi krajnymi hodnotami. Ak je zly tak sa zacne vychylovat. A ak tam vobec nie je, tak vystup skace rovnako ako ta prva, lebo je tam ten isty prud plynov. Ak tam ale bude ten pindur, tak labda nebude v hlavnom prude ale bude snimat mnozstvo zvyskoveho kyslika v komorke toho pindura, kde bude zlozenie plynov viac-menej spriemerovane.
Keby sa druha len tak zavesila vonku, tak si myslim, ze bude v momente anitpolution, kedze permanentne bude hlasit velke mnozstvo kyslika.
Takto si to myslim ja a netvrdim, ze to tak naozaj bude... |
| |
| |