Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
vikicv
24.10.2012 11:54 - Re: LPG a C5
99
Vladimír napsal(a):
Dík za odpověď a reakci. Asi před rokem a půl mi ten plyn montovala firma Automania (v Praze v Malešicích), tam jsem přestal s těmi závadami chodit, přestože to vlastně je v záruce. Oni naprosto nevěděli, co s tím. A vždy jsem jim to musel znovu a znovu opakovat a vysvětlovat, co to dělá. Podrobně a vyčerpávajícím způsobem jsem to popsal v mailu, který jsem jim posílal, a vytištěné navíc předával mechanikovi, ale vždy se mne znovu ptali. Postupem času už mi dávali zřetelně najevo, že jsem zřejmě notorický stěžovatel. Tak jsem začal chodit do celkem všemi doporučovaného HL propanu, taky v Praze. Ti mi připadají celkem kompetentní, ale ani oni to nejsou schopni trvale uspokojivě vyřešit. Měnili mi už svíčky, předělávali nějaká ta vstřikovátka či co to tam je, měnili lambda sondy. A taky nejsou nijak moc přívětiví. Že by ti dali pocítit, že jsi vítaný zákazník, tak to tedy ani náhodou, i když objektivně musím říci, že je to ještě jakžtakž v mezích slušnosti. Po výměně lambda sond to několik měsíců fungovalo dobře. Teď to opět hlásí antipollution fault a catalyc converter fault, začne to jít na 5 válců a nakonec samo přepne na benzín. Auto pak musím restartovat jako počítač, pak zase jede na 6 válců, samozřejmě jen na benzín. Nyní už tam svítí antipollution fault trvale, i s benzínem, ale na jízdě se to (při benzínu) neprojevuje. Jinak auto je V6, z roku 2002, má najeto 125 000 km. Jo a cívky jsou tam taky všechny nové, po instalaci plynu mi všechny odešly a musel jsem tam postupně nechat dát nové.

Můžu se ti na to podívat přes diag. Pokud to bude opravdu tím katem, tak můžeš zkusit navlíknout na ty druhé lambda sondy to co jsem posílal o příspěvek výše.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator