Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG a C5
Kulda
18.10.2012 08:27 - Re: LPG a C5
99
mican napsal(a):
neznáte někoho kdo montuje a hlavně SERVISUJE plyn BRC tady v čechistánu ? já našel akorát na slovensku. S plynem je to finančně radost jezdit ale když to zlobí je to naprdlajs. Mám tam 4diody který asi mají ukazovat kolik zbývá plynu - ale nějako prostě furt blikají jako had zleva doprava a tam je málo nebo hodně. Zlobí volnoběh kucká to - na benál v pohodě - z fóra sem vyčet že nejlepší by bylo filtr na plyn vyměnit, bohatost směsi na plynu seřídit. To já neumím tak sem zajel do nejbližšího montujeme LPG jestli by mě to nedaly do cajk. Bohužel mě poslali k šípku že tuhle cizinu BRC nedělají, zkusil sem druhý LPG a pán mi říká že to přesně nezná ale že by s tím "něco zkusil poladit" Já bych ale nejračejc někoho kdo už to zná - peníze nejsou problém ale nechce se mi kvůli tomu jezdit až na slovač.
Mrkni na firmu Barták, Moravské Budějice. Super chlap, který to dělá od 90 a rozumí tomu. Moc mě pomohl, ikdyž mám pšonka. Ale specializuje se taloše.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator