Mikra
|
27.09.2012 22:48 -
Re: FAP filtr - Bezpečnost při čitění
|
|

|
Víte, já si myslím, e vývoj vede ke sniování emisí. Ne kadej vynález se uchytí a není to jen kvůli penězům, ale i kvůli tomu, e kadej neplní to co se od něj chce. FAP u tady nějakou dobu je. A vyvíjí se. A roziřuje se. A mnoí. Přece nemůe bejt celej svět tak pitomej, e bude cpát prachy do neúčinných FAPů a kodit ekologii a zvyovat spotřebu a nevědět, e vlastně jen klame sám sebe a cpe zbytečně svý peníze nějakým nenarancům. Nad těmahle věcma nebdí jen bankéři a politici, ale taky ekologové. A ti mají někdy hodně dlouhý prsty a silný páky. Kdyby ty FAPy opravdu nefungovaly a nebo dokonce kodily, u by se dávno ozvali. A výrobci aut by museli vymýlet něco novýho. Automobilovej průmysl musel přijmout opatření ke sniování spotřeby, sniujou objemy motorů a snaej se z nich vycucat maximum efektivity. Myslíte si, e by se nechali do toho tlačit a neozvali by se, e jim FAP sniuje výkon a zvyuje spotřebu a k tomu je neekologickej?
Nikdy jsem netvrdil, e nás FAP spasí, ale vdycky jsem byl proti jeho odstraňování, kdy u tam jednou je a můe znečitění zmenit. A to obzvlá, kdy někdo argumentoval poplanýma zprávama typu BLESK a SUPER. Nechovám se nijak příkladně ekologicky, ale neznečiuju úmyslně tam kde nemusím. |
| |
| |