Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning
RimmerCZ
13.09.2012 14:05 - Re: Chiptuning
U??vate?
No ta 66kW byla bez intercooleru ne ? Aspon bracha to na 66kW HDi 406tce nema. BTW ja mam 2.2 chipnute uz nejakou dobu a docela si to pochvaluju. Odezva motoru je lepsi, trosku i vykon. Predem rikam, ze na spotrebu to nemelo vubec vliv, mozna je to tim, ze mam automat a ten radi porad stejne.

Mam jeste C3 1.4Hdi 51kW a kdyz tam vezu rodinu v lete s klimou, tak ten motor s tim ma co delat a verim, ze turbo dela co muze. Pri predstave, ze se to nacipuje a ty komponenty se ohuli jeste vic, tak to sice pojede lip (asi to bude i hulit, pac to nema fap), ale kdyz vidim jak je na tom aute vsecko takove titerne, poloosy, brzdy, turbicko malicke, tak jsem rad, ze s tim normalne jezdim kolem 75-85 tam, kde s C5 klidne 90-100. To auto se chova uplne jinak na silnici a na nejaky vetsi vykon neni moc stavene. Tot muj nazor Jinak na 2.2Hdi 98kW chip doporucuju, ten motor asi nejake rozumne rezervy ma a v zakladu nema s C5kou moc prace, takze proc ne, v rozumnych mezich.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator