Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning
miskod
08.09.2012 00:43 - Re: Chiptuning
U??vate?
Zrovna dneska sa rozsypalo kolegovi turbo v 1.4TDI...Ma to najazdenych cca 100tis (maju to od novoty)...To je priklad za vsetko. To turbo sa tam musi naplno tocit snad aj na volnobehu, aby to ten motor utiahol.
Ale nie to som chcel. Plne suhlasim s felixom. Hlavne v tom o novych autach. Navyse ono to nie je len o nizkych nakladoch ale aj o tom fenomene s nazvom eko...Ved teraz snad uz kazdy druhy motor ma v nazve eko...
Nedavaju do cinu olovo...To je jedno ze po par rokoch sa to olupe a namiesto plosakov je jedna hrkalka zo suciastok. Pouzivaju eko-izolacie dratov. Ze po par rokoch popraska? Pohoda, ved sme eko...A v neposlednom rade je teraz setrenie na hmotnosti...Krasny priklad su nase zadne brzdice. Uz sa len smejem, ked niekde zapotia ako v novom modeli usetrili 50kg, lebo dali hlinik, tam a tam. Ze sa im to po par rokoch rozpadne (nie zhrdzavie), to je uz jedno. A verim, ze zachvilu tu mame dobu, ked budu auta zase plastove....Huraaaa - EKO...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator