| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning |  |
yerri
|
06.09.2012 18:45 -
Re: Chiptuning
|
|

|
Jsem jeden z dalsich, co si nechali nachipovat C5ku. Nebyl sem teda u nekoho ve stodole, ale navstivil jsem znackovy chiptunnig. Jelikoz je dnes chip jiz cenove dostupny... za 3990,- mam ted u 1.6HDi 99kw a 305Nm. Fakt prijemne svezeni !!!
Kdykoli si to mohu dat zdarma do puvodniho stavu, ale zatim sem nad tim ani trosku neuvazoval.
Nebudu resit zivotnost motoru... Kazdy na to ma svuj nazor! Firma, u ktere sem byl garantuje, ze toto navyseni vykonu jeste nesnizuje zivotnost motoru. Nechci tim spustit vlnu reakci smerem na zivotnost motoru. Muj nazor je zatim postaven na tom, kdo jak jezdi a jak se povedla vyroba.
I kdyby se snizovala zivotnost, nebude to az tak horke... Zamyslete se, jak dlouho mate auto, nebo jak dlouho jste meli predchozi auto...
Chci radeji upozornit na prijemnou dynamickou jizdu! Mensi spotrebu! Nizke povinne ruceni!
Pred upravou jsem jezdil "svizne" za 6 - 6,2l/100km, kdyz sem zkousel udelat nejmensi spotrebu na klikate trase do prace (cca 30km), za celou nadrz mi vysla 5,5l/100km.
Po uprave jezdim jeste sviznejc a to za 5,6 - 5,8l/100km, zkouset nejmensi spotrebu se mi nechce )
Uz to jede i do kopce...
Bez problemu predjizdim na 5. stupen!
Za povinne ruceni davam 1832,-/rok.
Kazdy, kdo tu ma 2.0HDi vi, jakou ma beznou spotrebu, kdyz nejede zrovna k mori a kolik da za povinne ruceni... |
| |
| |