vseved
|
02.08.2012 16:11 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.0 HDi
|
|

|
ena byla s autem na chalupě a druhý den volala e nejde nastartovat. Poradil jsem jí a počká do pátku a přijedu. Sousedka donutila manela aby jí to dotáh do značkového servisu. Druhý den jí volali e je patná jednotka ECU a e jí zkoueli opravit pčehráním softweru, to vak nepomohlo tak e bude oprava stát cca 25.000,-- Kč. Volala mi. Řekl jsem jí a přitáhne auto zpátky a servisu zaplatí pouze diagnostiku, pokud jí dají protokol. Protokol nebyl, dostala auto a vynadáno. V pátek jsem dal auto na diag. a ta vypsala závadu na snímači vačky. Snímač vyměněn (po demontái vypadal jako by ho rvnaly raplí), auto startovalo. Diag. ukazovala závadu: Snímač vačky-zkrat na Plus nebo na kostru. Prohlídka drátů. Pokozeny dva dráta v přechodu z husího krku do plastové podkovy. Opraveno. Auto startuje perfekt, ale nií výkon a vyí spotřeba. Diag.: Jednotka ECU nainstalována v motoru RHY. Servis: My nic to jste tam musel mít u předtím. My ádný softwer nepřehrávali, my to ani neumíme. Věřil jsem jim pouze to 'my to ani neumíme.' Tři dny jsem sháněl mapu ECU pro RHZ. Nakonec za 500.-- jsem ji sehnal na CD nahrál a auto jezdí ¨JAKO DŘÍV¨. Starí dcera dodělala práva a tak jejím jubilejním 10 případem je Značkový Autoservis Citroen. |
| |
| |