Zbyňa
|
25.07.2012 22:35 -
Re: tlulmič torzích kmitů ???
|
|

|
Ahoj,
mám problém snad asi podobnej... před nedávnem se začaly z motoru linout klepavý zvuky, podle podobnosti zvuků jsem na YT dohledal, e by to mohla být napínací kladka, zvuk pak zmizel, objevil se a po vytočení motoru na neutrál, po návratu na volnoběh.. cca 5s. Jel jsem s tím hned do servisu, tam samozřejmě bez problému. Postupně se to zhorilo, a dělalo to randál furt --> viz .link. přitom (jak je na videu) při vytočení motoru, zvuk zmizí (nejde s otáčkama). Zároveň na pohled řemen přísluenství a vechny viditelný rotující věci pracují jak maj, nic se nevikle, vechno napnutý.
Dnes se to přehouplo do stavu, kdy to zvuk nevydává ádnej, naopak motor sebou ije na volnoběh dopředu-dozadu, a zároveň to třepe celým autem. Napadla mě dvouhmota, protoe mi spí přilo, e to dělá ze strany, kde je spojka, ale chová se to pořád stejně bez ohledu na selápnutou nebo putěnou spojku 
Je to stejnej randál, jako se tu řeí nebo něco jinýho, setkal se s tím někdo? A aspoň vím, co od toho čekat 
Abyste mě neukamenovali -> auto jsem odstavil a nejezdí, ale volno v servisu je a v pondělí 
Dík za odpověď |
| |
| |