Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: tlumič torzích kmitů ???
Zbyňa
25.07.2012 22:35 - Re: tlulmič torzích kmitů ???
99
Ahoj,

mám problém snad asi podobnej... před nedávnem se začaly z motoru linout klepavý zvuky, podle podobnosti zvuků jsem na YT dohledal, že by to mohla být napínací kladka, zvuk pak zmizel, objevil se až po vytočení motoru na neutrál, po návratu na volnoběh.. cca 5s. Jel jsem s tím hned do servisu, tam samozřejmě bez problému. Postupně se to zhoršilo, a dělalo to randál furt --> viz .link. přitom (jak je na videu) při vytočení motoru, zvuk zmizí (nejde s otáčkama). Zároveň na pohled řemen příslušenství a všechny viditelný rotující věci pracují jak maj, nic se nevikle, všechno napnutý.

Dnes se to přehouplo do stavu, kdy to zvuk nevydává žádnej, naopak motor sebou šije na volnoběh dopředu-dozadu, a zároveň to třepe celým autem. Napadla mě dvouhmota, protože mi spíš přišlo, že to dělá ze strany, kde je spojka, ale chová se to pořád stejně bez ohledu na sešlápnutou nebo puštěnou spojku

Je to stejnej randál, jako se tu řeší nebo něco jinýho, setkal se s tím někdo? A aspoň vím, co od toho čekat

Abyste mě neukamenovali -> auto jsem odstavil a nejezdí, ale volno v servisu je až v pondělí
Dík za odpověď

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator