Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
tief
18.07.2012 11:21 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
99
Vtipne auto od Unikreditu:
www.tipcars.com/citroen-c5/22-hdi-16v-break-14264836.html
Na tachaci 190, v realu cez 300, spojka na vymenu, nefunkcny parkovaci asistent, asi silentbloky motora, zadne ramena, loziska, noriginalne radio, hrozne rozvrzany interier, diery po krupach, vsetko v tom skripalo a rezonovalo. Pneumatiky uplne mrtve a dve diery v celnom skle. V ecu samozrejme bordel a historia na 90% zmazana. Inak motor sam o sobe vyzeral OK ale ten zbytok skoda reci ...

Agresivny predajca ( majitel ??? ), na kazdu zavadu mal nadhernu rozpravku, dobre ze ma neumlatil servisnou knizkou, nedovolil sa pozriet do nadobky na LDS ( vraj sa to nesmie, pretoze je to natlakovane ) a potom co povedal ze LHM tam urcite je tak mi je jasne ze najskor tam naozaj je LHM a preto nedovolil ... Po case dokonca pribehla ( asi ) manzelka a zacali ma pred kupujucim urazat a zhadzovat ... Sam pan majitel sa vyhlasoval za skuseneho Citroenaka ktory vsetko vie a vsade bol - no proste komedia ... Po case sa zacal motat do vlastnych kecov ...

Proste predajca ze by mu ho i BBB Auto zavideli

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator