Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
Mamlas
14.07.2012 07:17 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
Za?iato?n?k
.45acp napsal(a):
Jen pro ilustraci, jak dlouho může C5 stát v bazaru. .link. na to auto jsem se byl v Jícíně podívat před dvěma lety. Dovoz Itálie, v tu dobu tam stálo podle papírů o dovozu už půl roku. Původní cena byla něco přez 100tis. V době mé návštěvy 95 tis. Tenkrát byla ještě na plecháčích se značně ojetými zimáky. Teď už delší dobu je na litých kolech s asi slušnejma gumama. Vnitřek byl špinavý tak, že z palubky šly nánosy loupat nehtem, to se ale dá celkem dobře vyčistit. Dál mě celkem vadila kaluž oleje někde kolem hlavy, nebo ventil. víka. Na to bazarník tvrdil, že to u HDi je běžné a má to tak každý motor. Dál jsem měl v úmyslu dát ZXko protiúčtem, myslel jsem tak 10 tis. Bazarník mi nabídl se "zavřenýma očima" tak 2-3 tis. Takže mu to tam stojí další 2 roky, dal na to kola a slevil 20 tis. Jo, a to zetixo stále ještě slouží bez větších investic.

Je videt, ze ho asi moc prodat nechce. Vycistit vnitrek beru jako zaklad pred prodejem. Stoji to par korun a hlavne to dela s vnitrkem divy. Taky ten volant moc ukazuje, ze kilometry nebudou skutecny. To se pak nelze divit, ze to nikdo nechce.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator