Mamlas
|
14.07.2012 07:17 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
|

|
.45acp napsal(a): Jen pro ilustraci, jak dlouho můe C5 stát v bazaru. .link. na to auto jsem se byl v Jícíně podívat před dvěma lety. Dovoz Itálie, v tu dobu tam stálo podle papírů o dovozu u půl roku. Původní cena byla něco přez 100tis. V době mé návtěvy 95 tis. Tenkrát byla jetě na plecháčích se značně ojetými zimáky. Teď u delí dobu je na litých kolech s asi slunejma gumama. Vnitřek byl pinavý tak, e z palubky ly nánosy loupat nehtem, to se ale dá celkem dobře vyčistit. Dál mě celkem vadila kalu oleje někde kolem hlavy, nebo ventil. víka. Na to bazarník tvrdil, e to u HDi je běné a má to tak kadý motor. Dál jsem měl v úmyslu dát ZXko protiúčtem, myslel jsem tak 10 tis. Bazarník mi nabídl se "zavřenýma očima" tak 2-3 tis. Take mu to tam stojí dalí 2 roky, dal na to kola a slevil 20 tis. Jo, a to zetixo stále jetě slouí bez větích investic.
Je videt, ze ho asi moc prodat nechce. Vycistit vnitrek beru jako zaklad pred prodejem. Stoji to par korun a hlavne to dela s vnitrkem divy. Taky ten volant moc ukazuje, ze kilometry nebudou skutecny. To se pak nelze divit, ze to nikdo nechce. |
| |
| |