Blondak
|
09.07.2012 11:13 -
Re: Zatékání do interiéru
|
|

|
Ahoj,
řeím zatékání íbrem. Odtokové kanálky vpředu přes A sloupek jsou průchozí a voda vytéká normálně pod auto. B-kanálky jsem zatím nezkouel, ale předpokládám, e budou taky v pohod, ale pro jistotu je taky vyzkouím. Na rámu je posunutá boční těsnící guma viz. obr. a to na obou stranách úplně stejně, zatékání je ale jen na straně řidiče (přechod plast. krytu sloupku do tapecírunku a vzadu u dráku kam se dává sí). Při umývání v myčce z něj teče voda. Předpokládám, e by stačilo obě těsnění dostat nazpět a mělo by být po problému. Jak je ale zajistit aby při otevření okna nepopojeli zase dozadu. Nemají co jsem se díval, adný roh na začatku nebo cokoliv co by je drelo v dané pozici. Pojistit vteřiňákem je asi lze, ale není to to pravé. I kdy nechápu jak mohli popojet dozadu, kdy hýbat s nima po plechu skoro nejde. A pokud je celý vytáhnu, tak jdou blbě nasadit a sjidí.
Take jakým nejlepím postupem to dát do pořadku?
Díky za rady.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak stačilo natáhnout těsnící lity nazpět a přilepit je k rámu.
Museli se přilepit, protoe po dvojím otevření okna byly opět ve stavu jak na fotkách.
Proč se shrnují mě není známo. |
| |
| |