| | |
10.02.2011 21:47 -
Zatékání do interiéru
|
2372830
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Ahoj, dneska jsem zjistil, e okolo těhle dráků nad zadními dveřmi (ani nevím, na co tam tentý bazmek je?), jsou zaschlé mapy od vody, tak jestli tam odněkud zatéká (nenapadá mě kudy). Nesetkal se s tím někdo? Zkusím to asi rozdělat a nějak utěsnit, ale nevím či to pomůe.
Je to na obou stranách zhruba stejně velké, vypadá to nějakou konstrukční chybičku. Zase soudruzi něco nedomysleli?
Ahoj, dneska jsem zjistil, e okolo těhle dráků nad zadními dveřmi (ani nevím, na co tam tentý bazmek je?), jsou zaschlé mapy od vody, tak :nevim jestli tam odněkud zatéká (nenapadá mě kudy). Nesetkal se s tím někdo? Zkusím to asi rozdělat a nějak utěsnit, ale nevím či to pomůe.
Je to na obou stranách zhruba stejně velké, vypadá to nějakou konstrukční chybičku. Zase soudruzi něco nedomysleli? ;-)
Přílohy: voda.jpg ( 74720b ) - |
|
10.02.2011 21:48 -
Re: Zatékání do interiéru
|
2372833
|
|
jumep
|
|
|
to bude z vyzrazanej vody zo strechy ...
to bude z vyzrazanej vody zo strechy ...
|
|
10.02.2011 22:01 -
|
2372836
|
|
funtomas
|
Město: Roudnička - HK, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 71 |
|
|
vadí to něčemu, kromě nehezkého pohledu na zaschlé mapy..?
vadí to něčemu, kromě nehezkého pohledu na zaschlé mapy..?
|
|
10.02.2011 22:02 -
|
2372837
|
|
jumep
|
|
|
asi ani nie ...
co som mal dole tapec stropny tak tam nic take vazne nebolo ... akurat estetika
asi ani nie ...
co som mal dole tapec stropny tak tam nic take vazne nebolo ... akurat estetika
|
|
10.02.2011 22:07 -
|
2372839
|
|
flyteSVK
|
|
|
mna este napadlo, ci to teoreticky neni od dier ako su chytene hagusy.
mna este napadlo, ci to teoreticky neni od dier ako su chytene hagusy.
|
|
10.02.2011 22:31 -
|
2372849
|
|
funtomas
|
|
|
zeshora jsem nic nenael kudy by tam mohlo téct, no etě se na to mrknu..díky
zeshora jsem nic nenael kudy by tam mohlo téct, no etě se na to mrknu..díky
|
|
10.02.2011 22:40 -
|
2372854
|
|
jumep
|
|
|
tak ako najk pise ...
preto som povedal ze je to kondenz vody .. je to skratka hrube zelezo kde sa to dokaze lahko v tomto pocasi kondenzovat ...
tak ako najk pise ...
preto som povedal ze je to kondenz vody .. je to skratka hrube zelezo kde sa to dokaze lahko v tomto pocasi kondenzovat ...
|
|
10.02.2011 22:48 -
|
2372856
|
|
funtomas
|
|
|
můe na to mít vliv i gará? není asi nejlíp odvětraná, moná to tam kondenzuje víc ne venku na vzduchu.
můe na to mít vliv i gará? není asi nejlíp odvětraná, moná to tam kondenzuje víc ne venku na vzduchu.
|
|
10.02.2011 22:51 -
|
2372857
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
v garáí nechávám vdy pootevřené okno a mám v garáí v zimě okolo 7°C
okno na AUTĚ!!
v garáí nechávám vdy pootevřené okno a mám v garáí v zimě okolo 7°C
okno na AUTĚ!!
|
|
15.02.2012 20:08 -
Zatékání do interiéru
|
2451734
|
|
vasa
|
Město: Osečná, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Zdravím odborníky, mám prosbu (u zase): Včera jsem nael u spolujezdce asi 3cm vody, vzadu vpravo o něco míň. Pravděpodobný viník je stření okno, pravý přední roh zdá se dokonale netěsní. Střecha je okolo okna plná vody (stojím mírně nakloněný na pravou stranu a na čumák, tj. PP kolo je nejní) a dovnitř se dostává zdá se nějak A a B sloupkem... "A" sloupek v P horním rohu P okna je taky promočený. Asi není důleité kudy to vtéká dovnitř, jako proč tam teče, a co to napáchá
Moje otázečky:
a) O co se mám strachovat, e po "vykoupání" nebude fungovat? Napadá mě - předpínače pásů, el. ovládání sedačky+vyhřívání, je tam CD měnič, jestli něco v A sloupku to nevím... Mám něco zkusit nějak oetřit, rozebrat, suit, nebo počkat, jestli se to po...
b) Máte někdo zkuenost s řeením utěsnění toho íbru? Dá se nějak dopasovat, telovat výkově či do stran, vyměnit těsnění apod.? Nemůu to nechat oblepený izolepou A za kým s tím?
Děkuju moc za kadou radu. Vaek
Zdravím odborníky, mám prosbu (u zase): Včera jsem nael u spolujezdce asi 3cm vody, vzadu vpravo o něco míň. Pravděpodobný viník je stření okno, pravý přední roh zdá se dokonale netěsní. Střecha je okolo okna plná vody (stojím mírně nakloněný na pravou stranu a na čumák, tj. PP kolo je nejní) a dovnitř se dostává zdá se nějak A a B sloupkem... "A" sloupek v P horním rohu P okna je taky promočený. Asi není důleité kudy to vtéká dovnitř, jako proč tam teče, a co to napáchá :-((((
Moje otázečky:
a) O co se mám strachovat, e po "vykoupání" nebude fungovat? Napadá mě - předpínače pásů, el. ovládání sedačky+vyhřívání, je tam CD měnič, jestli něco v A sloupku to nevím... Mám něco zkusit nějak oetřit, rozebrat, suit, nebo počkat, jestli se to po...
b) Máte někdo zkuenost s řeením utěsnění toho íbru? Dá se nějak dopasovat, telovat výkově či do stran, vyměnit těsnění apod.? Nemůu to nechat oblepený izolepou :-( A za kým s tím?
|
|
15.02.2012 20:12 -
|
2451735
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Neměly by být někde odtokové kanálky? Je moné e jsou vlivem počasí (mrazu) zacpané.
Sám nyní stření okno na C5 nemám, ale v minulosti jsem například na Scorpiu tyto očistil.
Neměly by být někde odtokové kanálky? Je moné e jsou vlivem počasí (mrazu) zacpané.
Sám nyní stření okno na C5 nemám, ale v minulosti jsem například na Scorpiu tyto očistil.
|
|
15.02.2012 20:13 -
|
2451736
|
|
jumep
|
|
|
stresne okno je webasto a dobry webasto servis by ho mal vedet poriesit
da sa aj dopasovat, musi stresny tapec dole ... a badat ...
sedacky a elekronika v nich je dost vysoko .. poriadne to vysus, nemalo by sa nic viac stat, predpinac je tiez vysoko
stresne okno je webasto a dobry webasto servis by ho mal vedet poriesit
da sa aj dopasovat, musi stresny tapec dole ... a badat ...
sedacky a elekronika v nich je dost vysoko .. poriadne to vysus, nemalo by sa nic viac stat, predpinac je tiez vysoko
|
|
15.02.2012 20:32 -
|
2451741
|
|
vasa
|
Město: Osečná, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Dík, no aspoň troku dobrá zpráva...
Zamrzlý nic není, já jsem momentálně v D, pár stupňů nad nulou, 0cm sněhu... Ale taky by mě zajímalo proč to neodteče ze sloupků pod auto a jde to dovnitř
Horí bude a se pozítří vrátím do ČR, to mi to zmrzne a utrhne střechu
Dík, no aspoň troku dobrá zpráva...
Zamrzlý nic není, já jsem momentálně v D, pár stupňů nad nulou, 0cm sněhu... Ale taky by mě zajímalo proč to neodteče ze sloupků pod auto a jde to dovnitř :nevim
Horí bude a se pozítří vrátím do ČR, to mi to zmrzne a utrhne střechu :-(
|
|
15.02.2012 20:38 -
|
2451743
|
|
jumep
|
|
|
pretoze to zatece dovnutra a steka to po vnutornej strane do auta
ked das dole stropny obklad, pochopis
pretoze to zatece dovnutra a steka to po vnutornej strane do auta
ked das dole stropny obklad, pochopis
|
|
15.02.2012 21:46 -
|
2451771
|
|
Hanz 397
|
|
|
vasa napsal(a): Zdravím odborníky, mám prosbu (u zase): Včera jsem nael u spolujezdce asi 3cm vody, vzadu vpravo o něco míň. Pravděpodobný viník je stření okno, pravý přední roh zdá se dokonale netěsní. Střecha je okolo okna plná vody (stojím mírně nakloněný na pravou stranu a na čumák, tj. PP kolo je nejní) a dovnitř se dostává zdá se nějak A a B sloupkem... "A" sloupek v P horním rohu P okna je taky promočený. Asi není důleité kudy to vtéká dovnitř, jako proč tam teče, a co to napáchá
Moje otázečky:
b) Máte někdo zkuenost s řeením utěsnění toho íbru? Dá se nějak dopasovat, telovat výkově či do stran, vyměnit těsnění apod.? Nemůu to nechat oblepený izolepou A za kým s tím?
Okno není po obvodu těsněný. Voda můe pod něj a proto jsou tam ty odtokový kanálky,jak psal jirkaŘ. Kdy otevře íbr,tak je vidět v kadym rohu jedna dírka. Můou být ucpaný,nebo spadlá spojka mezi tím kanálkem a rámem íbru. Zkouím to tak,e okno otevřu a opatrně do dráky okolo díry do interiéru naliju vodu a koukám,jestli odtéká do těch odtokových dírek a vytéká pod autem(za př kolama a před zd kolama,Jumepe?). Jinak nemůe ti tam třeba zatékat blbě nalepeným čelním oknem? To je taky docela častý...
Okno není po obvodu těsněný. Voda můe pod něj a proto jsou tam ty odtokový kanálky,jak psal jirkaŘ. Kdy otevře íbr,tak je vidět v kadym rohu jedna dírka. Můou být ucpaný,nebo spadlá spojka mezi tím kanálkem a rámem íbru. Zkouím to tak,e okno otevřu a opatrně do dráky okolo díry do interiéru naliju vodu a koukám,jestli odtéká do těch odtokových dírek a vytéká pod autem(za př kolama a před zd kolama,Jumepe?). Jinak nemůe ti tam třeba zatékat blbě nalepeným čelním oknem? To je taky docela častý...
|
|
15.02.2012 21:51 -
|
2451786
|
|
jumep
|
|
|
dozadu ako pisal tazko
to ide asi Bckovym stlpikom dole ...
to okno som nestudoval, keby som ho mal v aute tak to objasnim a asi nastudujem davnejsie
otazka je ci to okno dosada spravne ... mal som tu pripad ked okno dosadalo prilis hlboko a tym vlastne cele tesnenia a ten system bol posunuty
dozadu ako pisal tazko
to ide asi Bckovym stlpikom dole ...
to okno som nestudoval, keby som ho mal v aute tak to objasnim a asi nastudujem davnejsie
otazka je ci to okno dosada spravne ... mal som tu pripad ked okno dosadalo prilis hlboko a tym vlastne cele tesnenia a ten system bol posunuty
|
|
15.02.2012 21:52 -
|
2451787
|
|
vasa
|
|
|
Kdy otevřu íbr, tak v PP rohu je prostě voda dobře 2cm, dál nevidim, ale asi to teče do "A" sloupku, a dál bohuel dovnitř...
Kde přesně mám hledat ty kanálky? V rozích kolem stř. okna? Kudy by to odtékalo ven? Nemám hledat někde v prazích nějaké otvory?
Kdy otevřu íbr, tak v PP rohu je prostě voda dobře 2cm, dál nevidim, ale asi to teče do "A" sloupku, a dál bohuel dovnitř...
Kde přesně mám hledat ty kanálky? V rozích kolem stř. okna? Kudy by to odtékalo ven? Nemám hledat někde v prazích nějaké otvory?
|
|
| |
|
|