Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Setrvačník
Roozena
29.06.2012 09:11 - Re: Setrvačník
99
Trochu se podělím s vlastní zkušeností - pravda z jiného vozu, ale principielně jde o to samé. Dvouhmota na Superbu Nafta - 96Kw. Najeto cca 80K. setrvák šel do háje a to poměrně rychle. Během cca měsíce zača vydávat zvuky, jako když vysypeš příborník do pračky. Přísahám, že sem se k auto choval slušně. Byly na teprve druhý gumy a ještě nebyly uplně na vyhození. Rozjezdy spíš na pohodu... O.K. Setvák šel na výměnu a po cca 40K km to samý. Páč to bylo v autorizovanym servise a věděl jsem, že se tam dával 100% origo díl, tak mě to zarazilo a šlo to na reklamaci. Čili - i origo díly mohou bez problému zakukat. nakonec - to samý se mi stalo s výměnou všech prvků na přední nápravě (dělá se na to asi 22 dílný origo replacement set) Výměna a za 20k Km to začalo mlátit znova. Nakonec se posrali brzdy a to tak, ža by se museli měnit kompletně brzdiče a auto šlo bez lítosti a slzy uronění z baráku a wod tý doby sem jurodivej už když mi jakýkolif FauWé zaparkuje před barákem a majitel vypadá, že nebude mít na odtahovku...
Plyne z toho to, že to, že je to opravdu uplně nejvíc originální díl nemusí znamenat záruku toho, že bude vše, jako z fabriky. Kolikrát mám pocit, že čim víc se na auto sere, tím víc vydrží...
Setrvák vyreklamuj (pokud to pude) a doufej, že budeš mít kliku. Pokud to je opravdu "W"aleo, tak ho nereklamuj a pořiď genuine Valeo nebo LUK.

Btw - pro dvouhmotu je zabiják chiplej motor a sem tam nějaká tejračka v nízkých otáčkách, ale to by měl slušnej kus dát. Spíš mu vadí veliké dinamické rázy
- jedu z kopce, vyřadim... přijíždim na rovinku - zařadim a pustim spojku, jak debil - blbě
- jedu po městě, prcám se v koloně, mám zařazeno za 1, za 2 a necitelně přidávám plyn, auto cuká - blbě
- mam chiplý motor a na každý křižovatce musim ukázat Oktě f metle f TDIčku na hlínách f kombíku, že sem Champijón - uplně nejvíc blbě...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator