strogen
|
18.06.2012 12:51 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
|

|
Ahoj.
U mě byla volba po chvíli přemýlení. Ale kadý, koho jsem se zeptal na hydru mi říkal, e se to se.e. A jelikoprávě díky tomu, e mě od toho kadý odrazoval, řekl jsem si, e do toho půjdu. První hydra byla Xantie 1.6 i. Koupil jsem ho v AAA a popravdě, svezení bylo skvělý. Velké auto které je klidné a nerovnosti zvládá s bravurou. Jene bylo z AAA a tak se stalo to, e mi prdla hadička. Kamarád mi to zaletoval a byl klid.
Moc dlouho jsem se z ní vak neradoval. Přesně 5 neděl. V noci jsem jel a pravotočivou zatáčku jsem projel prdelý napřed. Pak přiel náraz a levým B soupkem jsem to vihnul rovnou do stromu. Sice se mi nic nestalo ale sloupek byl ohnutý nad přední sedačkou cca. 5 cm. Měl jsem těstí, e nad hlavou zůstalo volno.
Po cca. měsíci jsem si koupil druhou Xantii protoe svezení s hydrou bylo jiné, luxusní. Druhá byla ji v lepí výbavě, r. v. 1996 a 1.8 16v exklusive. Take i klimu. Motor super, lapal krásně, ral nějakých 7.5 L/100km a svezení prostě dokonalé. Jene musela z domu. Dlouho jsem nic neměl ale ji v ten čas jsem byl přesvědčený, e pokud auto, tak jedině hydra. A nakonec jsme s přítelkyní koupili druhou generaci C5 také ve výbavě exklusive. Nechybí nic, spotřeba teď v létě 5.3 nafty, motor silný 100KW a est rychlostí. Tomu auto, resp. citroenům se nedá nic vytknout. Přítí auto bude buď opět C5 III, ale raději bych C6. Jiné ne hydro nechci, konvenční auta jsou normální, ničím nevynikají. Hydra je jiná, proto je buď zatracovaná, nebo milovaná. Jsem pro druhou variantu...... |
| |
| |