Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
strogen
18.06.2012 12:51 - Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
99
Ahoj.

U mě byla volba po chvíli přemýšlení. Ale každý, koho jsem se zeptal na hydru mi říkal, že se to se.e. A jelikožprávě díky tomu, že mě od toho každý odrazoval, řekl jsem si, že do toho půjdu. První hydra byla Xantie 1.6 i. Koupil jsem ho v AAA a popravdě, svezení bylo skvělý. Velké auto které je klidné a nerovnosti zvládá s bravurou. Jenže bylo z AAA a tak se stalo to, že mi prdla hadička. Kamarád mi to zaletoval a byl klid.
Moc dlouho jsem se z ní však neradoval. Přesně 5 neděl. V noci jsem jel a pravotočivou zatáčku jsem projel prdelý napřed. Pak přišel náraz a levým B soupkem jsem to švihnul rovnou do stromu. Sice se mi nic nestalo ale sloupek byl ohnutý nad přední sedačkou cca. 5 cm. Měl jsem štěstí, že nad hlavou zůstalo volno.

Po cca. měsíci jsem si koupil druhou Xantii protože svezení s hydrou bylo jiné, luxusní. Druhá byla již v lepší výbavě, r. v. 1996 a 1.8 16v exklusive. Takže i klimu. Motor super, šlapal krásně, žral nějakých 7.5 L/100km a svezení prostě dokonalé. Jenže musela z domu. Dlouho jsem nic neměl ale již v ten čas jsem byl přesvědčený, že pokud auto, tak jedině hydra. A nakonec jsme s přítelkyní koupili druhou generaci C5 také ve výbavě exklusive. Nechybí nic, spotřeba teď v létě 5.3 nafty, motor silný 100KW a šest rychlostí. Tomu auto, resp. citroenům se nedá nic vytknout. Příští auto bude buď opět C5 III, ale raději bych C6. Jiné než hydro nechci, konvenční auta jsou normální, ničím nevynikají. Hydra je jiná, proto je buď zatracovaná, nebo milovaná. Jsem pro druhou variantu......

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator