funtomas
|
11.06.2012 20:17 -
Re: Vstřiky 1,6HDi
|
|

|
Tak mě 5ka poprvé nechala ve tychu, ve středu, jsem zaparkoval na Ruzyni na letiti, vypnul motor, dal si cigáro a za pět minut zkouím nastartovat a nic, pak jetě několikrát..a nic. Volal sem známým a zkouel vymyslet co by pomohlo a jestli případně nevědí o nějakém ikovném servisu po Praze.
Nezabralo nic, tak volám odtahovku a a mě někam odtáhnou, jen ne do autor. servisu. Týpek s odtahovým VW jel sice jak ílenec, ale po patnácti minutách jsme astně dojeli do Stodůlek k p. Zaorálkovi. Diagnostika Bosch mu tam hlásila jedinou závadu, něco jako e se ř.j. nemůe dopočítat čehosi na vačce.
Tak jsem zvaoval buď odtah do HK, nebo tam auto nechat napospas neznámým servisáků. Nakonec jsem zvolil druhou variantu a pak druhý den dopoledne volám co a jak, no, byl to přicpaný vstřik, tak mi to za 1500 Kč zprovoznili, jetě to odvezli k někomu projet Lexií, po obědě jsem si auto mohl odvízt, tak tímto děkuji servisu Auto Zaorálek, za rychlost, ikovnost, ochotu a rozumné ceny .
Take teď půjdou vstřiky ven, nevím jestli to mám dát udělat hned, nebo jestli to do srazu vydrí, pak jedeme na 14 dní na tábor a auto nebudu potřebovat.
Jetě mi říkal, e na OMW je jediná nafta bez biosloek (ta zimní sprint diesel), a ji tam teď naleju,
u pumpy byla jen nějaká, tuím Diesel Maxx, nebo tak něco, ale jede to na to celkem přjatelně.
Vdycky jsem bral vervu, jen asi před půl rokem párkrát na Agipu, a pak se jednou auto na volnoběh rozvibrovalo, take jsem odtuil přicpaný vstřik a od té doby zase jedině vervu.
NO BIO |
| |
| |