Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
HELLMUT
10.06.2012 09:43 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
U??vate?
Ahoj byl jsem se podívat na tuhle C5 .link. Stojí tam už asi 4měsíce jezdím často okolo,bazar vypadá seriozně, tvrdí že vozí auta ze Švýcarska po leasingu výborně servisovaná . Ty fotky u inzerátu jsou neuvěřitelný, jaký to jsou kouzelníci s výfukem a podobně...napadlo mě že by se cena dala ještě dostat dolů, protože tam je už fakt hodně dlouho. 2. letá záruka je také zajimavá.Šel jsem se na to auto podívat ,vypadá pěkně ale stejně se mi to nějak moc nezdá, že je vše tak super... Všiml jsem si že na levém světlometu jsou drobné praskliny v plastu světla - někde jsem tu četl že to značí nájezd přes 200tis,
interier byl zachovalý jen ve dveřích řidiče mi přijde hodně vyšoupaný potah od loktu.Auto se mi zdálo že jede pěkně .Hlavní věc čeho bych se bál je ten automat sice se mi to líbí,. ale bál bych se že by skončila záruka a automat by odešel. Zatím neznám nikoho kdo by mi automat doporučoval...(kromě toho prodavače )
Ptal jsem se jestli by bylo ještě možné s autem zajet k mému automechanikovi do servisu, tak se mírně zarazil ale řekl že to není problém jen že mi bazar započítá 400.- na hodinu. Servisku jsem v ruce neměl, ale zaráží mě že na fotkách je vyplněná dle písma jen jedním člověkem...
Stejně do ní asi hlavně kvůli tomu automatu nepůjdu.Nicméně by mě zajímal vᚠnázor...
Ps: prodavač mi na otázku jak je možné že to auto po 5.letech vypadá jako nové řekl že ve Švýcarsku nesolí a že oni tady mají výbornou barvu na natírání výfuků... Taky mi říkal že Citroen na rozdíl od Peugeotu dává moc jemnou kůži na volant,že se hned ošoupe...Volant mi ale přišel normální ale ty dveře mi ale přijdou hodně...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator