HELLMUT
|
10.06.2012 09:43 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
|

|
Ahoj byl jsem se podívat na tuhle C5 .link. Stojí tam u asi 4měsíce jezdím často okolo,bazar vypadá seriozně, tvrdí e vozí auta ze výcarska po leasingu výborně servisovaná . Ty fotky u inzerátu jsou neuvěřitelný, jaký to jsou kouzelníci s výfukem a podobně...napadlo mě e by se cena dala jetě dostat dolů, protoe tam je u fakt hodně dlouho. 2. letá záruka je také zajimavá.el jsem se na to auto podívat ,vypadá pěkně ale stejně se mi to nějak moc nezdá, e je ve tak super... Viml jsem si e na levém světlometu jsou drobné praskliny v plastu světla - někde jsem tu četl e to značí nájezd přes 200tis,
interier byl zachovalý jen ve dveřích řidiče mi přijde hodně vyoupaný potah od loktu.Auto se mi zdálo e jede pěkně .Hlavní věc čeho bych se bál je ten automat sice se mi to líbí,. ale bál bych se e by skončila záruka a automat by odeel. Zatím neznám nikoho kdo by mi automat doporučoval...(kromě toho prodavače )
Ptal jsem se jestli by bylo jetě moné s autem zajet k mému automechanikovi do servisu, tak se mírně zarazil ale řekl e to není problém jen e mi bazar započítá 400.- na hodinu. Servisku jsem v ruce neměl, ale zaráí mě e na fotkách je vyplněná dle písma jen jedním člověkem...
Stejně do ní asi hlavně kvůli tomu automatu nepůjdu.Nicméně by mě zajímal vá názor...
Ps: prodavač mi na otázku jak je moné e to auto po 5.letech vypadá jako nové řekl e ve výcarsku nesolí a e oni tady mají výbornou barvu na natírání výfuků... Taky mi říkal e Citroen na rozdíl od Peugeotu dává moc jemnou kůi na volant,e se hned ooupe...Volant mi ale přiel normální ale ty dveře mi ale přijdou hodně... |
| |
| |