31.05.2012 09:13 -
Re: LPG v C5 - jak chytit rezervu
tak jsem hledal a nael toto(je to jen výtah z článku):Změny v povinnosti mít rezervu od 15.září 2009-motorová vozidla bez indikace defektu pneumatiky nemusí mít rezervu pokud mají opravnou sadu pro bezdemontání opravu.vozidla uvedená do provozu před 15.zářím09 se jich to týká pokud souhlasí výrobce vozidla!!!A TEĎ TO DÚLEITÉopřípadě pokud jsou na trh uváděna stejná vozidla(vozidla stejného typu)ji bez rezervní pneumatiky take asi to bude tak pokud citron c-5(III)nemá rezervu-nemusí ji mít,tak jsem to pochopil já...hledal jsem ve vyhledávačiopravní vyhláka-rezervní kolo a vyskočil mi BESIP a toto tam je píslé.hmm naskákaly mi tam smajly-ale v kadém případě já vozím rezervu+lepící sadu a ted jde koupit i opravné lepící trny stejné jak mají v pneuservisech-někde na aukru to kupoval známý(mě se to ale natýká-mám HDÍčko)ale určo bych to vyřeil udělaným drákem k zadním opěradlům+vyuít otvory po čepech na uchycení sítě v podlaze kufru.kdy jede do gum servisu přezout káru asi taky nekurtuje vechna kola.jooo a je to vyhláka min.dopravy 283/2009