31.05.2012 09:13 -
Re: LPG v C5 - jak chytit rezervu
tak jsem hledal a našel toto(je to jen výtah z článku):Změny v povinnosti mít rezervu od 15.září 2009-motorová vozidla bez indikace defektu pneumatiky nemusí mít rezervu pokud mají opravnou sadu pro bezdemontážní opravu.vozidla uvedená do provozu před 15.zářím09 se jich to týká pokud souhlasí výrobce vozidla!!!A TEĎ TO DÚLEŽITÉopřípadě pokud jsou na trh uváděna stejná vozidla(vozidla stejného typu)již bez rezervní pneumatiky takže asi to bude tak pokud citron c-5(III)nemá rezervu-nemusíš ji mít,tak jsem to pochopil já...hledal jsem ve vyhledávačiopravní vyhláška-rezervní kolo a vyskočil mi BESIP a toto tam je píslé.hmm naskákaly mi tam smajly-ale v každém případě já vozím rezervu+lepící sadu a ted jde koupit i opravné lepící trny stejné jak mají v pneuservisech-někde na aukru to kupoval známý(mě se to ale natýká-mám HDÍčko)ale určo bych to vyřešil udělaným držákem k zadním opěradlům+využít otvory po čepech na uchycení sítě v podlaze kufru.když jedeš do gum servisu přezout káru asi taky nekurtuješ všechna kola.jooo a je to vyhláška min.dopravy 283/2009
Uživatelé online
Nastavení
Hosti Operační systém Prohlížeč NáladaUživatelé: -1 Hosté: 1