Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problém s dobíjením
Pablik1
14.05.2012 12:51 - Re: Problém s dobíjením
99
Darja napsal(a):
Pánové, psala jsem, že se mi to stalo v divočině, tj nejbližší město s elektrem, co má otevřeno o víkendu cca 50 km! Takže bez komentáře stejně jako kontrolu dobíjení na palubovce.... takovej debil nejsem! Změřili jsme to, baterka má 12,6 v klidu, nastartovaný s otáčkama 2500 to má 12,3 a trochu to kolíše. Hlášku to vyhodilo, a pak třeba 15km nic. Podle mě chvíli dobíjí a nedobíjí. jedu a třeba 10 minut nic. Dál je slyšet ve vyšších točkách řemen.. ten je ani ne měsíc starej (byl měněnej v autorizáku). Zítra se pokusím dojet do prahy a k nám do servisu. Pak se uvidí, jestli jen uhlíky, regulátor, nebo řemen. Jen prostě na hovno je to, že jsem uprostřed ničeho a do práce 80km cesty...
nevím jak citroen(beru to podle jiných aut co jsem měl) ale je třeba měřit napětí na altíku a potom kolik se ho tlačí do baterky.napětí na altu by mělo být cca.13,8-14,2v a mělo by dojít k malému poklesu při zapnutí světel.nemusí to být tragédie v podobě mrtvého altu-stalo se mi že mi probíjel kabel z altu na kostru a svítilo dobíjení.pproto je třeba měřit alt a baterku pokud je velký rozdíl někde se tratí napětí a jedeš víceméně na baterku.nemusí to být regler ale klíďo dioda,špatná kostra altu,nebo jen sjeté uhlíky+zanesená kotva(ta potom piští)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator