Tony_Z
|
11.05.2012 20:38 -
Re: Co neznasate na spolujazdcoch?
|
|

|
Na spolujezdcích nesnáím :
1. Kdy se nechtějí připoutat "Proč bych se měl vzadu pásat? Pokutu si zaplatím sám." - to e v případě silného čelníhop nárazu nebo kotrmelců povradí ostatní v autě, to jim je u jedno.
2. Při vystupování tahají za páčku dveří směrem k sobě, místo toho, aby tahali dolu. Raději to u hlásím dopředu, páč mám dojem, e to nemůe vydret a rupne.
3. Rázný hlasitý výkřik POZOR!!! - Třeba na zajíce, 3m od silnice.
4. Oralý, někdy i rozverný střízlivý spolujezdce, které baví, kdy mě můou nervovat. - Stáhnou si okýnko a řvou na lidi : "Vichni tady umřemééééééé!!!." a podobné kraviny. - vzadu se daj okénka zamknout, to je plus. Vpředu musím fackovat...
5. "K čemu je tohle tlačítko?" ne to dořekne, tak ho zmáčkne.
6. Dříve mi vadila taka s jídlem odloená na sedačce (koené sedačky mé obavy zmírnily).
7. Líné spolujezdce, kteří jsou líní hodit do kufru nářadí nebo jiné věci s ostrýma hranama a hodí je na zdaní sedadla.
8. Prásknutí s dveřma - předevím u kufru, kdy jsou ostatní zavřené včetně okének tak mám pocit, e mi prorazil bubínky.
9. Potřebuji, aby jsi si se mnou povídal, dokud nevyjde slunce, abych neusínal. - Za 15minut je tuhej. |
| |
| |