| | |
10.05.2012 19:33 -
Co neznasate na spolujazdcoch?
|
2476985
|
|
flyteSVK
|
|
|
Dnes ma kamoska inspirovala k zalozeniu tejto temy. Co teda neznasate ked s niekym cestujete v C5?
1. Zatvaranie dveri jak na zigulaku (sak nech sa to zatvori poriadne, mrdnem s tym dobre ze sklo nevyleti)
2. Ruka vylozena na madle nad dverami spolujazdca (neni to elektricka a ja potom nic nevidim)
3. Pri vystupovani zozadu zapretie sa za prednu sedacku (dobre ze to nevytrhne z podlahy)
4. Ked niekto nepochopi ze sa ma priputat (vtedy vypnem motor a cakam...)
5. Ked niekto skrikne POZOR ked soferujem. Vtedy idem okamzite na brzdy, vinnik je zaveseny v pasoch a musim mu vysvetlovat, ze to auto 50m pred nami v krizovatke je OK.
6. Ked si niekto v zime neoklepe nohy
7. Ked si ich oklepe o prahy
Za co by som vrazdil, ale nastastie sa mi nestalo:
1. Opieranie sa o auto zadkom (idealne s kovovymi cvokmi na rifliach)
2. Fajcenie
3. Akekolvek ine biologicke pochody
4. Rozliatie cohokolvek okrem cistej vody alebo mineralky
Dnes ma kamoska inspirovala k zalozeniu tejto temy. Co teda neznasate ked s niekym cestujete v C5?
1. Zatvaranie dveri jak na zigulaku (sak nech sa to zatvori poriadne, mrdnem s tym dobre ze sklo nevyleti)
2. Ruka vylozena na madle nad dverami spolujazdca (neni to elektricka a ja potom nic nevidim)
3. Pri vystupovani zozadu zapretie sa za prednu sedacku (dobre ze to nevytrhne z podlahy)
5. Ked niekto skrikne POZOR ked soferujem. Vtedy idem okamzite na brzdy, vinnik je zaveseny v pasoch a musim mu vysvetlovat, ze to auto 50m pred nami v krizovatke je OK.
2. Fajcenie
3. Akekolvek ine biologicke pochody :-)
|
|
10.05.2012 20:20 -
Re: Co neznasate na spolujazdcoch?
|
2476999
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
take jezdí pouze sám a i asi bude
take jezdí pouze sám a i asi bude :-))))
|
|
10.05.2012 20:20 -
|
2477000
|
|
Hanz 397
|
|
|
flyteSVK napsal(a): Dnes ma kamoska inspirovala k zalozeniu tejto temy. Co teda neznasate ked s niekym cestujete v C5?
2. Fajcenie
3. Akekolvek ine biologicke pochody
K tomu u bych dodal jen slova:...a proč by jako toho nanuka nemohla dojíst v autě...?(slova mé přítelkyně o malém sviovi)
K tomu u bych dodal jen slova:...a proč by jako toho nanuka nemohla dojíst v autě...?(slova mé přítelkyně o malém sviovi)
|
|
10.05.2012 20:24 -
|
2477004
|
|
Lubo74
|
Město: Neznaov 48, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k Tourer | Počet příspěvků: 78 |
|
|
Nesnáím posmrkané papírové kapesníky v kapsách ve dveřích. Konzumaci křupavejch rohlíků vdy kdy auto vyluxuji. Vylápnuté ho... a rozpatlané na podlaze.
Nesnáím posmrkané papírové kapesníky v kapsách ve dveřích. Konzumaci křupavejch rohlíků vdy kdy auto vyluxuji. Vylápnuté ho... a rozpatlané na podlaze.
|
|
10.05.2012 21:09 -
|
2477021
|
|
dlavem
|
|
|
flyteSVK-asi nemá malý děti.Jestli chce já ti na týden pujčím ty moje.(Body 6/7-3/4)-zblázní se
Lubo74-drobečky jsou bezva.
flyteSVK-asi nemá malý děti.Jestli chce já ti na týden pujčím ty moje.(Body 6/7-3/4)-zblázní se
:palec
Lubo74-drobečky jsou bezva.:-(
|
|
10.05.2012 21:10 -
|
2477023
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
jsem jak na trní, kdy jsem jako spolujezdec já..................................a paní řídí
jsem jak na trní, kdy jsem jako spolujezdec já..................................a paní řídí:-))))
|
|
10.05.2012 21:13 -
|
2477026
|
|
.45acp
|
|
|
picová lahůdka je taky lupka od banánu úhledně zabalená v igelitovém pytlíku, ale zakopnutá pod sedačku a nalezená při vysávání po delí době.
picová lahůdka je taky lupka od banánu úhledně zabalená v igelitovém pytlíku, ale zakopnutá pod sedačku a nalezená při vysávání po delí době.
|
|
10.05.2012 21:21 -
|
2477035
|
|
jumep
|
|
|
tak extrem bol v lete zabudnuta pecienka v kufry .... nebudem rozvadzat
tak extrem bol v lete zabudnuta pecienka v kufry .... nebudem rozvadzat :)
|
|
10.05.2012 21:23 -
|
2477036
|
|
máca
|
|
|
tak bordel se uklidí, to je sice nepříjemný obzvlá, kdy tom člověk uklidí.Ale co vůbec nesnáím je, kdy někdo ze spolujezdců kecá do řízení, viz věta výe pozor, ap.A vůbec nejhorrí spolujezdec je oralý namylený , co si myslí, e snědl vechnu moudrost a vystrčí voňavé nohy na přístrojovku a brání ve výhledu ji tak dost znervoznělému řidiči.To u pak opravdu nezbyde nic ne zastavit a vyhodit ho z auta
tak bordel se uklidí, to je sice nepříjemný obzvlá, kdy tom člověk uklidí.Ale co vůbec nesnáím je, kdy někdo ze spolujezdců kecá do řízení, viz věta výe pozor, ap.A vůbec nejhorrí spolujezdec je oralý namylený , co si myslí, e snědl vechnu moudrost a vystrčí voňavé nohy na přístrojovku a brání ve výhledu ji tak dost znervoznělému řidiči.To u pak opravdu nezbyde nic ne zastavit a vyhodit ho z auta
|
|
10.05.2012 21:36 -
|
2477039
|
|
flyteSVK
|
|
|
Bordel sa uprace, vyvetra... Skor som myslel spravanie spolujazdcov. Ale rozbehlo sa to celkom slusne
maca: nohatemu treba vysvetlit, ze ked mu streli airbag, tak z nich bude mat lego.
Deti nemam, omrvinky nevadia, to sa povysava.
Bordel sa uprace, vyvetra... Skor som myslel spravanie spolujazdcov. Ale rozbehlo sa to celkom slusne :)
maca: nohatemu treba vysvetlit, ze ked mu streli airbag, tak z nich bude mat lego.
|
|
10.05.2012 21:38 -
|
2477040
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
dvě věci kdy se nepřipoutají a kdy si dělají z palubky odkládací plochu na čepice, mobily, papíry.....
dvě věci kdy se nepřipoutají a kdy si dělají z palubky odkládací plochu na čepice, mobily, papíry.....
|
|
10.05.2012 21:44 -
|
2477043
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Na spolujezdcích je nejhorí kdy chtějí a na spolujezdkyních zase kdy nechtějí.
Na spolujezdcích je nejhorí kdy chtějí a na spolujezdkyních zase kdy nechtějí. ;-)
|
|
10.05.2012 21:47 -
|
2477046
|
|
máca
|
|
|
no oralýmu něco vysvětluj
no oralýmu něco vysvětluj ;-)
|
|
10.05.2012 22:25 -
|
2477075
|
|
miraltm
|
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 61 |
|
|
nesnáím to, e do pěti minut je hydraulika ukolébá a celou cestu chrápou. a já si pak prahu a z5 můu tak povídat s rádiem
nesnáím to, e do pěti minut je hydraulika ukolébá a celou cestu chrápou. a já si pak prahu a z5 můu tak povídat s rádiem
|
|
10.05.2012 23:38 -
|
2477085
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Jo, děti jsou radost
Zatím nejvíc k zapamatování byl velký zrzavý slimák přinesený na botě, co se s náma vezl vzadu na koberci a červená lentilka navhlá a napůl rozputěná pod dětskou sedačkou.
Manelku vdycky "miluju", kdy zastavím na křiovatce, kouknu vpravo a nic přes ní nevidím do řízení mi natěstí nemluví.
Jo, děti jsou radost :-d
Zatím nejvíc k zapamatování byl velký zrzavý slimák přinesený na botě, co se s náma vezl vzadu na koberci a červená lentilka navhlá a napůl rozputěná pod dětskou sedačkou.
Manelku vdycky "miluju", kdy zastavím na křiovatce, kouknu vpravo a nic přes ní nevidím :-d do řízení mi natěstí nemluví.
|
|
11.05.2012 08:06 -
|
2477126
|
|
dlavem
|
|
|
Vúbec nejůasnějí bylo kdy si dětičky na dovol. v bulharsku nasbíraly muličky a různou havě.Zapomenuté pod sedačkou to ji po týdnu vonělo jako kdybych vozil v autě mrtvolu.Kdy jsem konečně odhalil příčinu a udělal doma zle,tak mne ena seřvala e zato stejně múu já protoe děti jsou prý prasata po mně.A pak něco dělejte.
Vúbec nejůasnějí bylo kdy si dětičky na dovol. v bulharsku nasbíraly muličky a různou havě.Zapomenuté pod sedačkou to ji po týdnu vonělo jako kdybych vozil v autě mrtvolu.Kdy jsem konečně odhalil příčinu a udělal doma zle,tak mne ena seřvala e zato stejně múu já protoe děti jsou prý prasata po mně.A pak něco dělejte.:nevim:nevim
|
|
| |
|
|