jruze
|
22.04.2012 13:25 -
Re: Ověření kilometrů
|
|

|
Sindy napsal(a): Mikra napsal(a): Jo, posíláme tě za jruem. A nevztekej se. Kdybys tady pohledal a početl, věděl bys, e záruku na km ti nedá nikdy nikdo a rozvody má po koupi auta udělat v KADÝM případě. Nezáleí při tom, jestli někdo umí dokázat, e se stočilo 100 a nebo 200 tisíc km. A to co psal jumep není jeho výmysl, ale výmysl výrobce. Auto je stavěný tak, abys jezdil a kdy se objeví nápis SERVIS, tak má jet do servisu a ne hledat závadu. Bohuel na to nemáme a tak si dovolujeme otvírat i to, co nebylo určený pro nás, ale pro automechanika od Citroenu. Proto není oetřený ten svár v přístrojovce, protoe mechanikovi to je jedno a ty tam nemá co čučet  .
Já se nevztekám ale jeho příspěvek byl tak nějak mimo mísu, kadý se tu snaí poradit a on mi napíe nikam nelez a jezdi.Pokud nechce poradit o.k. ale papoukovat servisáky od citroenu nemusí od toho tu tohle forum není ne ??
Pokud mi někdo je schopen říct do km nikdo nehrabal tak dělat rozvody o 100 000 dříve je nesmysl ne ??
Jetě jednou rok a stav(a to nemusím číst znovu.KM se někdy opravdu nemusí dohledat a nemusí to být 100% , ale pokud se ti to potká tak je 100% e tě to výjde na ranec.Tak je volba buď obětovat 5000,- nebo 25000,-.
A bez diag stejně nic nezjistí a někdy ani s diag a skutečnej stav? to záleí na mazači co ti tam nechal Větinou mají nájezd mezi 30.-60. a 90tKm tak počítej - k rozvodům i kde to jezdilo město - dálky ? interval rozvodů Km - roky!! Pročti si ,,nabídky naich autobazarů" třeba ,,Konik" - tacho tuím něco přes 100tKm skutečnost ? přes 200tKm - kdy má dělat rozvody? -není na ně brzo? Jatě dodám e je to auto r.v. 2009 |
| |
| |